Αλαλούμ με Βατσλίκ στην Ολλανδία

Τα ρεπορτάζ στην Ολλανδία αναφέρουν ότι ο Τόμας Βατσλίκ δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ στην Άλκμααρ, ενώ το κλαμπ διέψευσε πως ασχολήθηκε με τον Τσέχο.

Αλαλούμ με Βατσλίκ στην Ολλανδία

Μία ανάσα από την Άλκμααρ βρέθηκε ο Τόμας Βατσλίκ σύμφωνα με όσα ανέφεραν δημοσιεύματα από την Ολλανδία. Την είδηση επιβεβαίωναν και οι Τσέχοι που ανέφεραν ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας βρέθηκε στην Ολλανδία για να περάσει ιατρικές εξετάσεις.

Τα πράγματα, ωστόσο δεν φαίνεται να εξελίχθηκαν καθόλου καλά για τον Βατσλίκ και την ΑΖ. Τόσο οι Τσέχοι όσοι και οι Ολλανδοί αναφέρουν ότι ο παίκτης κόπηκε στα ιατρικά τεστ. Η Άλκμααρ βρίσκεται σε αναζήτηση γκολκίπερ και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ολλανδία το ενδιαφέρον της για τον Τόμας Βατσλίκ ήταν πολύ έντονο.

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες τα δεδομένα έχουν αλλάξει με τον 33χρονο πορτιέρε που βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης και της επιστροφής στη δράση, να μην περνάει τα ιατρικά τεστ. Οι Ολλανδοί αναφέρουν ότι δεν θέλουν να ρισκάρουν κι έτσι η μεταγραφή αυτή τη στιγμή φαίνεται να χαλάει.

Τουλάχιστον αυτό τονίζουν από τη χώρα της τουλίπας τα ρεπορτάζ. Επίσημα η Άλκμααρ τοποθετήθηκε για το θέμα με τον Τόμας Βατσλίκ χαρακτηρίζοντας «ανοησίες» τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει. Σύμφωνα με την επίσημη θέση της ολλανδικής ομάδας ο παίκτης δεν πέρασε καν ιατρικές εξετάσεις και αναζητεί άλλον τερματοφύλακα.