Ολυμπιακός: Στο ακουστικό του περιμένει ο Σουάζο

Ο Τόνι Λάτο φέρεται να ζητάει λίγο χρόνο από τον Ολυμπιακό και τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους, ενώ ο Γκάμπριελ Σουάζο περιμένει στο ακουστικό του τους Πειραιώτες. Πάντα στη λίστα και ο Χάρι Τόφολο.

Ολυμπιακός: Στο ακουστικό του περιμένει ο Σουάζο

Μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση στον Ολυμπιακό με το θέμα του αριστερού μπακ. Αρχικά, θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος απασχολεί σοβαρά την Μπολόνια. Οι Ιταλοί έχουν κάνει ήδη μία πρόταση που απορρίφθηκε και ετοιμάζονται να κάνουν ακόμη μία προς τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες εδώ και μέρες βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με την Βαλένθια για να αποκτήσουν τον Τόνι Λάτο, αλλά από την Δευτέρα (2/1) προκύπτουν πληροφορίες από την Ισπανία ότι ο μπακ των «νυχτερίδων» προσπαθεί να κερδίσει λίγο χρόνο, προτού πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Κάποιες πηγές ανέφεραν ότι δεν θα είχε πρόβλημα να κάτσει στο «Μεστάγια» έως το καλοκαίρι, αλλά το συγκεκριμένο σενάριο δεν συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες.

Ο Ολυμπιακός θα επιμείνει στον Λάτο, αλλά δεν θα τραβήξει για πολλές μέρες την υπόθεση του Ισπανού.

Ήδη στο ακουστικό του περιμένει ο Γκάμπριελ Σουάζο. Ο Χιλιανός που κυκλοφορεί και επισήμως ελεύθερος από την Κόλο Κόλο, έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό για να συνυπάρξει με τους Χάμες και Μαρσέλο. Η αλήθεια είναι ότι οι πρωταθλητές ελέγχουν απόλυτα την περίπτωση του Σουάζο και όποτε θέλουν την ενεργοποιούν.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει και μία πιο δοκιμασμένη λύση, αυτή του Χάρι Τόφολο που δεν υπολογίζεται στη Νότιγχαμ.