Χρήση χημικών από την αστυνομία στη Λιβαδειά, στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί του Παναθηναϊκού

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Λιβαδειά. Οπαδοί του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο. Χρήση χημικών από την αστυνομία

Χρήση χημικών από την αστυνομία στη Λιβαδειά, στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί του Παναθηναϊκού

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στη Λιβαδειά. Η αστυνομία έκανε εκ νέου χρήση δακρυγόνων και οπαδοί του ΠΑΟ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Αποχώρησε με ασθενοφόρο ένας οπαδός του Παναθηναϊκού, όπως φάνηκε από την τηλεοπτική μετάδοση. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τραυματίστηκε στο πόδι στην προσπάθειά του να μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Φυσικά και δεν μπορούμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Δεν έχει ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο και δεν μπορεί να ξεκινήσει εάν δεν ηρεμήσουν τα πνεύματα και δεν επιστρέψουν οι οπαδοί στις θέσεις τους.

Βέβαια αυτό που πρέπει να γίνει πάνω απ' όλα είναι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα, από τα δακρυγόνα. Ο κόσμος δεν μπορούσε να αναπνεύσει και αρκετοί προσπαθούσαν να πηδήξουν τα κάγκελα για να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Οι παίκτες των δυο ομάδων αφού «καθάρισε» η ατμόσφαιρα μπήκαν για ένα ζέσταμα πέντε λεπτών και το ματς θα συνεχιστεί κανονικά, μετά και τη σύμφωνα γνώμη του παρατηρητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αίθουσα Τύπου κατέφυγαν οι παίκτες του Λεβαδειακού που ήταν εκτός αποστολής με τα παιδιά τους...