«Περνάει ιατρικά από την Άλκμααρ ο Βατσλίκ»

Τα ρεπορτάζ στην Τσεχία αναφέρουν ότι ο Τόμας Βατσλίκ περνάει ιατρικά στην Άλκμααρ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

«Περνάει ιατρικά από την Άλκμααρ ο Βατσλίκ»

Ο Τόμας Βατσλίκ μπορεί να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, αλλά δύσκολα θα τον δούμε να αγωνίζεται ξανά με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Τσεχία και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα isport.cz. Σύμφωνα με τους Τσέχους ο έμπειρος πορτιέρε που έχει μείνει εκτός δράσης από τον Σεπτέμβριο ετοιμάζεται να επιστρέψει, αλλά δεν θα μείνει στον Ολυμπιακό.

Οι Τσέχοι αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν δώσει το ελεύθερο στον διεθνή γκολκίπερ να βρει ομάδα από τώρα για να συνεχίσει την καριέρα του. Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του η Άλκμααρ είναι το κλαμπ που έχει δείξει πολύ σοβαρό ενδιαφέρον και μάλιστα φέρεται να περνάει από ιατρικά τεστ προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στους Ολλανδούς.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2021 και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο. Με την επιστροφή του στη δράση οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν διαθέσιμους τέσσερις τερματοφύλακες. Οι Τσέχοι το έχουν δεδομένο ότι με τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν θα αγωνιστεί ξανά ο Βατσλίκ.