Καμαρά: «Να εκμεταλλευτώ την συνύπαρξη με τον Τουρέ και να βελτιωθώ»

Ο Μεντί Καμαρά μίλησε για την εθνική ομάδα της Γουινέας, τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιάγια Τουρέ. 

Καμαρά: «Να εκμεταλλευτώ την συνύπαρξη με τον Τουρέ και να βελτιωθώ»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την έως τώρα παρουσία του στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Μαντί Καμαρά, ένας παίκτης που πολύ γρήγορα μπήκε στις καρδιές των ερυθρόλευκων οπαδών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του Νοva:

Για την εμπειρία του με την Γουινέα, την Εθνική του ομάδα: «Είμαι ευτυχής που εκπροσώπησα άξια την εθνική και θα συνεχίσω να προσπαθώ και να προσφέρω τα πάντα».

Για το ότι έχει κερδίσει τους οπαδούς μέσα σε λίγους μήνες: «Νιώθω καλά είμαι χαρούμενος, θα κάνω τα πάντα για να προσφέρω στον Ολυμπιακό και να ευχαριστώ τους οπαδούς μας που με αγκάλιασαν τόσο πολύ»

Για το στιλ παιχνιδιού του: «Μου αρέσει να έχω την μπάλα στα πόδια μου, μου αρέσει να τρέχω πολύ και να βοηθάω όπου μπορώ»

Για την ευρωπαϊκή εμπειρία και τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ που ακολουθούν: «Δεν θέλω να ασχοληθώ με Γιουρόπα Λιγκ. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς την Κυριακή με τον Αστέρα και εκεί επικεντρωνόμαστε»

Είναι ο νέος Τουρέ;

«Είμαι τυχερός που βρίσκομαι στην ίδια ομάδα με τον Τουρέ. Θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή την συνύπαρξη και να βελτιωθώ αγωνιστικά»

Για ματς με Μπέρνλι και πόσο δύσκολη ήταν η πρόκριση: «Το πιο σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια είναι να κερδίσεις εντός έδρας. Αυτό αυτό ήταν το απαραίτητο στοιχείο για να πάρουμε την πρόκριση»