Ολυμπιακός: Κλείνει αριστερό μπακ

Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού για τον Τόνι Λάτο συνεχίζονται. Οι Πειραιώτες δεδομένα βρίσκονται σε επαφές με τη Βαλένθια και καταβάλλουν προσπάθεια προκειμένου να μπορέσουν να ρίξουν τις απαιτήσεις της.

Ολυμπιακός: Κλείνει αριστερό μπακ

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει δεχτεί πρόταση από τις «νυχτερίδες» για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά πλέον αυτό το θέμα φαίνεται πως έχει τελειώσει. Αυτό ανέφεραν και στην Ισπανία χθες, με τον Τόνι Λάτο να έχει ήδη αρνηθεί την πρόταση της Βαλένθια για νέο συμβόλαιο.

Για τον Ολυμπιακό είναι η πρώτη επιλογή για να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ. Ο παίκτης, άλλωστε, από χθες έχει δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του και εκεί ποντάρει ο Ολυμπιακός για να τον κάνει δικό του άμεσα. Αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος των πρωταθλητών, με τον Μίτσελ να έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες για τον Ισπανό μπακ αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό εντός της εβδομάδας το θέμα να έχει… τρέξει σημαντικά. Πάντως χθες υπήρχαν πηγές από την Ισπανία που ανέφεραν ότι για τον Λάτο έχει κάνει πολύ δυνατό μπάσιμο η Οσασούνα. Υπήρχαν ρεπορτάζ τα οποία ήθελαν την ομάδα της Παμπλόνα να είναι πλέον το φαβορί για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή. Πάντως στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία ότι το ζήτημα θα κλείσει θετικά.

Οι Πειραιώτες, ωστόσο, δεν σκοπεύουν να χάσουν πολύ χρόνο με το συγκεκριμένο θέμα. Θέλουν να τελειώσουν σύντομα αυτήν την ιστορία και γι' αυτό ο Σουάζο είναι η δεύτερη επιλογή και μάλιστα είναι αρκετά ενεργός. Ο 25χρονος Χιλιανός κυκλοφορεί ελεύθερος και γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Δεν είναι καθόλου αρνητικός να έρθει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Ολυμπιακός τον έχει στο… περίμενε, διότι έχει ρίξει το βάρος του στον Λάτο, ενώ για τον Σουάζο δείχνει σοβαρό ενδιαφέρον και η Γαλατασαράι. Μάλιστα στην Τουρκία θεωρούν πως ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του είτε στην Κωνσταντινούπολη είτε στον Πειραιά.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ