Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφει ο Μπα

Τι γίνεται με τον Ουσεϊνού Μπα στον Ολυμπιακό και γιατί οι προβλέψεις δεν είναι με το μέρος του ποδοσφαιριστή, ο οποίος παραμένει στα… πιτς.

Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφει ο Μπα

Στον Ολυμπιακό έχουν ανοιχτές τις κεραίες τους για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα ενισχύσει την ομάδα σε μία ομάδα που οι λύσεις έτσι κι αλλιώς είναι περιορισμένες.

Ο Παπέ Σισέ δεν υπολογίζεται και αναμένεται να πάρει μεταγραφή. Εάν αυτό δεν συμβεί τον Ιανουάριο θα συμβεί το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα αλλάξουν τα πλάνα του Μίτσελ και ο παίκτης θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Τι γίνεται, όμως με τον Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος τραυματίστηκε σε προπόνηση της χειμερινής προετοιμασίας στην Εστεπόνα; Τότε ο παίκτης είχε αποχωρήσει από την Ισπανία και είχε μεταβεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γαλλία. Όπως γράφει το «ΦΩΣ» του Σαββάτου (31/12) από τότε παραμένει στα… πιτς και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα στον Ρέντη.

Για την κατάσταση του αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να κάνει εκτίμηση. Η πρόοδος που έχει κάνει ο Μπα είναι πολύ μικρή. Το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί ακόμα τον πονάει και η κατάσταση του επανεκτιμάται μέρα με τη μέρα. Οι προβλέψεις δεν είναι με το μέρος του Μπα, αφού ακόμα αισθάνεται πόνους και παραμένει άγνωστο το πότε θα γυρίσει στη δράση.