Λάζαρος: Ο ρόλος του στον Ολυμπιακό κάνει τη διαφορά!

Ο άσος των Πειραιωτών πραγματοποιεί καλύτερη εκκίνηση από την περσινή σεζόν, γεγονός που σχετίζεται άμεσα με το πώς αντιμετωπίζεται με τον Ολυμπιακό. 

Λάζαρος: Ο ρόλος του στον Ολυμπιακό κάνει τη διαφορά!

O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει κάνει πολύ καλύτερη εκκίνηση στη φετινή σεζόν σε σχέση με την περσινή. Τα πέντε γκολ είναι εξαιρετικός απολογισμός για τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος πέρσι τέτοια εποχή είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω του.

Συγκεκριμένα, είχε σκοράρει κατά της Ριέκα εκτός έδρας στις 14 Σεπτέμβρη, χαρίζοντας τη νίκη στην ΑΕΚ. Είχε χάσει τα δύο πρώτα ματς λόγω τιμωρίας και ακολούθησε το γκολ επί της Λαμίας εκτός έδρας με το οποίο η ΑΕΚ νίκησε εκτός έδρας. Στη συνέχεια, ήρθε το ματς με τον Ολυμπιακό που με τα δύο δικά του γκολ οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να πάρουν τη νίκη με 3-2.

Τα είχε πάει καλά τέτοια εποχή πέρσι ο Λάζαρος, αλλά τα κίνητρά του φέτος είναι πολύ ισχυρά και δυνατά. Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι του αρέσει υπερβολικά να φοράει την ερυθρόλευκη. Είναι κάτι που έχει φροντίσει να δείξει από την πρώτη στιγμή και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει.

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που κάνει τη διαφορά είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζεται στον Ολυμπιακό. Ο Χριστοδουλόπουλος αισθανόταν πως στην ΑΕΚ δεν ήταν το πρώτο βιολί, όμως στον Ολυμπιακό αισθάνεται απαραίτητος, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μέσα σε ένα ρόστερ γεμάτο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Ο διεθνής άσος αισθάνεται πολύ καλά το πρώτο διάστημα παραμονής του στους «ερυθρόλευκους» και θέλει να ανταποδώσει στα δύσκολα, καθοριστικά ματς της ομάδας.