Λάτο εμπιστευτικό: Τα δεδομένα για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για τον Τόνι Λάτο και τα δίνει όλα για να κλείσει τον 25χρονο μπακ της Βαλένθια.

Λάτο εμπιστευτικό: Τα δεδομένα για Ολυμπιακό

Όλο και πιο έντονα κινούνται στον Ολυμπιακό για την ενίσχυση του ρόστερ. Οι Πειραιώτες έχουν ήδη εντοπίσει τους στόχους τους και κάνουν τις ανάλογες ενέργειες για να κλείσουν άμεσα οι ανοιχτές υποθέσεις. Αυτήν τη στιγμή οι πρωταθλητές Ελλάδας τα δίνουν όλα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του αριστερού μπακ.

Όπως έχουμε γράψει, ο πρώτος στόχος των «ερυθρόλευκων» για την αριστερή πλευρά της άμυνάς τους είναι ο Τόνι Λάτο. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν είναι απλά στην κορυφή της λίστας, αλλά είναι η πρώτη επιλογή για τον Ολυμπιακό. Είναι ο παίκτης για τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν προσπάθειες προκειμένου να ντυθεί στα ερυθρόλευκα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η περίπτωση του δεν είναι απλή, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτη και στον Ολυμπιακό καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή για να κλείσει η μεταγραφή και να έρθει άμεσα ο παίκτης στην Ελλάδα.

Μάλιστα, χθεσινές πληροφορίες από την Ισπανία δεν απέκλειαν και το ενδεχόμενο η μεταγραφή του Λάτο να ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες. Τον ποδοσφαιριστή, άλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά ο Μίτσελ και στην κουβέντα που έχει κάνει με τη διοίκηση ήταν ξεκάθαρος πως είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Έχει ζητήσει την απόκτησή του και στον Ολυμπιακό ενεργοποίησαν ξανά το θέμα που είχε ανοίξει από το καλοκαίρι.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ του Γιώργου Στασινόπουλο στο ΦΩΣ της 31ης Δεκεμβρίου για τον Λάτο, τις υψηλές απαιτήσεις της Βαλένθια, αλλά και την γνώμη του παίκτη για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού!