Ολυμπιακός: Όλοι «φτιαγμένοι» για τον Αστέρα

Όπως αναμενόταν ο Γιάγκος Βούκοβιτς προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή του. Τι έγινε στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης.

Ολυμπιακός: Όλοι «φτιαγμένοι» για τον Αστέρα

Σε ρυθμούς Αστέρα Τρίπολης κινείται πλέον ο Ολυμπιακός. Για τους Πειραιώτες το παιχνίδι κόντρα στους Αρκάδες είναι όλα τα λεφτά. Θεωρείται ένα ματς παγίδα, το οποίο κρύβει πολλές δυσκολίες για την ομάδα του Πειραιά. Ο Αστέρας έχει δείξει τα δόντια του στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Στον Ρέντη έχουν τα μάτια τους «14» γνωρίζοντας πως απέναντι τους υπάρχει ένας αντίπαλος που ήδη φέτος έφτασε μία ανάσα από το να κάνει ζημιές στους συνδιεκδικητές του τίτλου, ενώ πέρσι τέτοια εποχή είχε πάρει 1-1 στο φαληρικό γήπεδο.

Από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στον Ρέντη οι «ερυθρόλευκοι» μετά το διήμερο ρεπό το σύνθημα που επικράτησε ήταν το «ποια Μπέτις; Μόνο ο Αστέρας». Και έτσι είναι τα πράγματα παρά το γεγονός πως υπάρχει το σπουδαίο παιχνίδι με την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Όσον αφορά στην προπόνηση της Τετάρτης ο Πέδρο Μαρτίνς είδε να συγκεντρώνονται οι περισσότεροι διεθνείς και από αύριο θα μπορεί να δουλέψει κανονικά μαζί τους. Είδε, όμως, προς μεγάλη του ικανοποίηση να μπαίνει κανονικά με την ομάδα και ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Από το πρωί της Τετάρτης σας είχε ενημερώσει το fosonline.gr ότι ο Σέρβος δεν έχει τίποτα, ότι ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση του και πως θα έκανε κανονικά προπόνηση το απόγευμα όπως και έγινε.

Κανονικά έκανε και ο Αχμέντ Χασάν ο οποίος επίσης δεν είχε κάτι το σοβαρό και ξεπέρασε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε μετά το χτύπημα στο ματς με τη Μπέρνλι. Έτσι όλοι είναι στη διάθεση του Πορτογάλου πλην του Νάτχο, ο οποίος γυρίζει την Πέμπτη.