Ολυμπιακός: Ο αλάνθαστος Ιν-Μπομ και η ατάκα του Εμβιλά

Οι αριθμοί του Ιν-Μπομ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης είναι εντυπωσιακοί, ενώ ο Γιαν Εμβιλά στάζει μέλι για τον παρτενέρ του στα χαφ.

Ολυμπιακός: Ο αλάνθαστος Ιν-Μπομ και η ατάκα του Εμβιλά

Οι πέντε διαφορετικοί σκόρερ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έκλεψαν την παράσταση, όμως ο παίκτης που απέδειξε και πάλι ότι είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα είναι ο Χουάνγκ Ιν-Μπομ.

Ο Νοτιοκορεάτης μέσος έχει κάνει ένα τέλειο ματς με συμμετοχή στο γκολ του Χάμες. Έχει κάνει ένα σχεδόν αλάνθαστο ματς σε βαθμό που ανάγκασε τον Γιαν Εμβιλά να του γράψει στα social media ότι «είσαι κομπιούτερ». Και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τον λόγο για τον οποίο ο Γάλλος έκανε αυτό το σχόλιο στον συμπαίκτη του.

Ο Ιν-Μπομ σε 101 πάσες που έκανε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης είχε 98 πετυχημένες. Έφτασε δηλαδή ένα ποσοστό στο 97%. Στο τρίτο μισό του γηπέδου στις 21 πάσες που επιχείρησε οι 20 ήταν πετυχημένες. Το τρίτο μισό είναι ο χώρος κοντά στην περιοχή του αντιπάλου, εκεί που τα περιθώρια είναι μικρότερα και το λάθος γίνεται πολύ πιο εύκολα.

Ο Ιν-Μπομ είναι ο εγκέφαλος του Ολυμπιακού και με την επιστροφή του από το Μουντιάλ έχει ανεβάσει κι άλλο τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Πειραιά.