Ολυμπιακός: Γαλλική πολιορκία για Σισέ

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από τη Γαλλία για τον Παπέ Σισέ, ο οποίος είναι υπό παραχώρηση από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Γαλλική πολιορκία για Σισέ

Ο Παπέ Σισέ είναι εκτός πλάνων στον Ολυμπιακό και μάλιστα δεν συμμετέχει καν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Ο Σενεγαλέζος είναι ένα αγκάθι για τους Πειραιώτες που θέλουν να το βγάλουν από πάνω τους, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να έρθουν και οι κατάλληλες προτάσεις.

Στη Γαλλία υπάρχει έντονη κινητικότητα για τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας του Πειραιά και υπάρχουν ομάδες που φέρονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Στη Σεντ Ετιέν έχει παίξει με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό και τον γνωρίζουν πολύ καλά. Οι «στεφανουά» έχουν βάλει ξανά στην ατζέντα τους το όνομα του κεντρικού αμυντικού των πρωταθλητών Ελλάδας. Η διαφορά αυτή τη φορά, όμως, είναι πως η Σεντ Ετιέν αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία και τον Σισέ δεν τον «ψήνει» να πάει να παίξει εκεί, αφού δεν υπάρχει και η προοπτική επιστροφής στη Ligue 1.

Μία άλλη ομάδα που φέρεται να έχει στην ατζέντα της το όνομα του Σισέ είναι η Ναντ, την οποία αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στον όμιλο του Europa League. Τα «καναρίνια» βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και ο Αντουάν Κομπουαρέ εξετάζει την περίπτωση του Παπέ Σισέ. Οι Γάλλοι θέλουν πάση θυσία να ενισχυθούν στα μετόπισθεν, διότι έχουν μπροστά τους και τα ματς με τη Γιουβέντους για τους «16» του Europa League.