Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Πούχατς: «Θέλω να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο»

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (29/12) ο Τιμοτέους Πούχατς, ο οποίος θα καλύψει το κενό που προέκυψε με τον Γκάνεα.

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Πούχατς: «Θέλω να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο»

Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” τα βρήκαν σε όλα με την Ουνιόν Βερολίνου για τον εξάμηνο δανεισμό του Πολωνού αριστερού μπακ, με οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι.

Ο ίδιος δήλωσε κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος»: «Είναι μια νέα εμπειρία για εμένα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Θέλω να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μίλησα και με τον Τάσο Μπακασέτα, που είναι φίλος μου. Ξέρω για τον Παναθηναϊκό και τον μεγάλο Πολωνό επιθετικό που είχε, τον Κριστόφ Βαζέχα».

Ο 23χρονος μπακ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, μπαίνοντας άμεσα στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας απ’ τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

Ο Παναθηναϊκός θα καλύψει πλήρως το εξάμηνο συμβόλαιο του παίκτη (περίπου 230.000 ευρώ “καθαρές” αποδοχές), δεν θα πληρώσει “ενοίκιο” στη γερμανική ομάδα για τον δανεισμό του Πούχατς, ενώ θα έχει δικαίωμα, εφόσον αποφασίσει να κρατήσει τον Πολωνό και μετά το καλοκαίρι, να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του έως τα μέσα Ιουνίου.