Τι σημαίνει η παρουσία του Μοντέστο στον Ρέντη

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε ο Φρανσουά Μοντέστο. 

Τι σημαίνει η παρουσία του Μοντέστο στον Ρέντη

Στην Ελλάδα βρέθηκε αυτές τις ημέρες ο Φρανσουά Μοντέστο. Ο Κορσικανός, μάλιστα, την Τρίτη έδωσε το «παρών» και στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με αποτέλεσμα να αναπτυχθεί φημολογία με αφορμή αυτό το γεγονός. Ο Μοντέστο ήρθε στη χώρα μας για να δει την οικογένειά του, διότι όπως είναι γνωστό δεν τον έχει ακολουθήσει στην Ιταλία.

Πάντοτε με την πρώτη ευκαιρία έρχεται για να δει τους δικούς του ανθρώπους. Γι' αυτόν τον λόγο ήρθε και τώρα. Βέβαια, αυτήν τη φορά βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο και τα είπε γι' αρκετή ώρα με τον Μίτσελ και αυτό είναι κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο.

Ο Μοντέστο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και είναι ένας άνθρωπος που στον Πειραιά τον συμβουλεύονται ακόμα και τώρα σε μεταγραφικά ζητήματα και όχι μόνο.

Δεν θα πάψει ποτέ να δίνει τα φώτα του στον Ολυμπιακό και αυτό έκανε και τώρα. Το τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ των δύο ανδρών κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει, αλλά είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει συνεργασία. Ο Μοντέστο, πάντως, έχει ήδη επιστρέψει στην Ιταλία.