Να συνεχίσει να είναι «καυτός» ο Ποντένσε

Δύο γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια σκόραρε ο νεαρός εξτρέμ και ο Μαρτίνς έχει την αγωνία του να επιστρέψει στην ίδια κατάσταση.

Να συνεχίσει να είναι «καυτός» ο Ποντένσε

Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν ευνόησαν τον Ολυμπιακό για να αποκτήσει έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποδεικνύεται αρκετά σημαντικός σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν. Ο λόγος για τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος στα δύο ματς πριν τη διακοπή ήταν εξαιρετικός.

Σκόραρε στο Μπέρνλι, σκόραρε και στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έκανε το ιδανικό φινάλε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Μέχρι εκείνο το σημείο εκείνο ο ενδοιασμός που υπήρχε για τον Πορτογάλο εξτρέμ ήταν ότι δεν έβρισκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Είναι αλήθεια ότι τα τελειώματα του θέλουν βελτίωση, αλλά από την άλλη έχει μπει πολύ καλά στη σεζόν και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για τον Πέδρο Μαρτίνς από εδώ και στο εξής. Θέλει να δει τον Ντανιέλ Ποντένσε να επανέρχεται ίδιος με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Έκανε ένα πολύ καλό φινάλε με δύο γκολ στα δύο τελευταία ματς. Είναι ένα θέμα λοιπόν να μπορέσει να γυρίσει στο ίδιο επίπεδο ο νεαρός εξτρέμ των «ερυθρόλευκων». Όλο αυτό το διάστημα ο Ποντένσε έχει δουλέψει πάρα πολύ καλά και στεκόμαστε σε αυτόν διότι είναι πολύ σημαντικός παίκτης για το επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού του Ολυμπιακού.