Ολυμπιακός: Χωρίς καρδιοχτύπια μετά από καιρό

Ίσως για πρώτη φορά στην φετινή περίοδο όλα δούλεψαν ρολόι στον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι πέρασαν ένα ευχάριστο ποδοσφαιρικό απόγευμα- και το κυριότερο χωρίς καρδιοχτύπια...

Ολυμπιακός: Χωρίς καρδιοχτύπια μετά από καιρό

Η ευρεία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης είχε διπλή σημασία, αφού δίνει ώθηση και στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, που ήταν καταρρακωμένοι μετά την απροσδόκητη και συνάμα καταστροφική ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα πριν από επτά βράδια.

Απόψε ο Ολυμπιακός ξεμπούκωσε. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έδειξαν τις ποδοσφαιρικές τους αρετές στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και ως μέρος του ομαδικού πλάνου. Καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν έχει μεσοεπιθετικά την ποιότητα του Ολυμπιακού, η οποία αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο και με την προσθήκη του Κώστα Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός έδειξε να επιστρέφει στις... εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Να γίνεται καταιγιστικός και να πετυχαίνει... 3+ γκολ μόλις για δεύτερη φορά φέτος και πρώτη μετά από σχεδόν 4 μήνες! Από εκείνο το 3-1 επί του Ιωνικού τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Όλα τα προηγούμενα παιχνίδια του, τα... άφησε να φτάσουν στα όρια. Και πολλά από αυτά στράβωσαν. Ακόμα και αυτά που τελικά κέρδισε.

Όμως νομοτελειακά θα έφτανε σε μια τέτοια βραδιά, από την οποία μόνο κέρδη μπορεί να έχει για τη συνέχεια. Ακόμα και τα ζητήματα που εξακολουθεί να έχει στην άμυνα κρύβονται κάτω από το... χαλάκι της πεντάρας. Αυτό όμως είναι ζήτημα που θα πρέπει να απασχολεί τον προπονητή και να μην το αντιμετωπίζει τόσο κυνικά όπως εμείς οι υπόλοιποι.

Αν ο Ολυμπιακός βρει τη χαμένη... Ατλαντίδα στην άμυνα του, τότε είναι ικανός να φτάσει σε μεγάλες νίκες. Για τα υπόλοιπα θα φροντίζουν οι Μπιελ, Φορτούνης, Χάμες, Ελ Αραμπί, Ιν Μπομ και οι υπόλοιποι που θα έρχονται από τον πάγκο. Όπως απόψε που σκόραραν οι τρεις από τις πέντε αλλαγές του Μίτσελ!