Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 5-0: Η κριτική των παικτών του Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 5-0 τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα παιχνίδι που αναδείχθηκε η... ποιότητα των ερυθρόλευκων μεσοεπιθετικά.

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 5-0: Η κριτική των παικτών του Μίτσελ

Η ποιοτική τριάδα πίσω από τον επιθετικό ξεχώρισε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, ματς στο οποίο σκόραραν οι τρεις από τις πέντε αλλαγές του Μίτσελ.

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Έδειξε την κλάση του μόλις στο 8ο λεπτό, αποσοβώντας το 1-1 σε εξ επαφής προβολή του γκολτζή Μπαράλες και διόρθωσε με το κεφάλι λάθος του Ανδρούτσου. «Θεατής» στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Επιβεβαίωσε σε ακόμη ένα ματς ότι είναι λύση ανάγκης για το δεξί άκρο της άμυνας. Κακές αντιδράσεις στην ευκαιρία του Αστέρα στο 8', όπως και σε ένα διώξιμο πάνω στον Ρεγκίς, που παραλίγο να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Πασχαλάκη.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Στα επίπεδά του και σε αυτό το παιχνίδι. Πιο μυαλωμένος αμυντικά.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Έβγαινε πρώτος στη μπάλα και δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τους αντίπαλους επιθετικούς.

ΝΤΟΗ: Πολύ καλός στις τοποθετήσεις του, με αίσθηση του χώρου και των δυνατοτήτων του.

ΕΜΒΙΛΑ: Σε κάθε παιχνίδι δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Αυτό έκανε και με τον Αστέρα. Αποχώρησε με ενοχλήσεις λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

ΙΝ ΜΠΟΜ: «Εγκέφαλος». Αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις του. Ταχύτατος σε σκέψη και εκτέλεση. Έπαιζε τη μπάλα «με τη μία», όπως το... σερβίρισμα στο δεύτερο γκολ.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Ξεκλείδωσε την άμυνα του ΠΑΣ με δύο γκολ την προηγούμενη αγωνιστική, το ίδιο έκανε και με τον Αστέρα χάρη στην εξαιρετική ασίστ για το 1-0. Το ότι είναι πολύτιμος για τον Ολυμπιακό το αποδεικνύει από παιχνίδι σε παιχνίδι.

ΧΑΜΕΣ: «Σκυλιάζει» όταν δεν παίρνει τη μπάλα, αλλά όταν εκείνη περνάει από τα πόδια παίρνει μέρος της «μαγείας» του αριστερού του ποδιού. Ένα γκολ και μία ασίστ το «ταμείο» για τον Κολομβιανό βιρτουόζο της μπάλας.

ΜΠΙΕΛ: Μέρος της ποιοτικής τριάδας πίσω από τον φορ, ο Ισπανός έκανε άψογο τελείωμα στο πρώτο γκολ, ανοίγοντας το δρόμο για την... πεντάρα της ομάδας του.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Είχε την «ατυχία» να βρίσκονται πίσω του τρεις ποδοσφαιριστές, που λιγότερο θα τον ψάξουν στο «κουτί» και περισσότερο θα επιδιώξουν να τελειώσουν οι ίδιοι τις φάσεις.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ (63'): Δραστήριος από δεξιά. Εξαιρετική ενέργεια στο γκολ. Ριμπάουντ, προσποίηση και «κεραυνός».

ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ (63'): Πέτυχε ένα από τα ευκολότερα γκολ στην καριέρα του, προϊόν της πίεσης των συμπαικτών του και άλλο ένα που κακώς ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.

ΜΑΡΣΕΛΟ (71'): Πρόλαβε να αναστατώσει την άμυνα του Αστέρα από δεξιά, ενώ είχε ένα σουτ στο εξωτερικό μέρος των διχτυών του Παπαδόπουλου.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ (71'): Μόνο και μόνο που η επιστροφή του συνδυάστηκε με -παλικαρίσιο- γκολ, αποτελεί ψυχολογική ώθηση για τον ίδιο ενόψει της συνέχειας.

ΣΑΜΑΣΕΚΟΥ (81'): Φάνηκε ελάχιστα...