Νταρίντα: «Θέλω ο γιος μου να δει τον μπαμπά του μέσα στο γήπεδο»

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην  «Bild» αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να υπογράψει στον Άρη

Νταρίντα: «Θέλω ο γιος μου να δει τον μπαμπά του μέσα στο γήπεδο»

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα περιμένει την 1η Ιανουαρίου για να γίνει και επίσημα παίκτης του Άρη. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο 2.5 ετών και ο Άλαν Πάρντιου αναμένεται να τον εντάξει άμεσα στα πλάνα του.

Ο Τσέχος μέσος παραχώρησε συνέντευξη στην «Bild» με αφορμή τη συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αρχικά είπε: «Στόχος μου ήταν να παραμείνω στο εξωτερικό και κυρίως να ζήσω μια νέα κουλτούρα. Ο Άρης είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος, η Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη πόλη και η θάλασσα δεν είναι μακριά»

Την ίδια ώρα αναφέρθηκε και στον γιο του λέγοντας ότι: «Θέλω να παίξω ξανά ποδόσφαιρο και θέλω ο γιος μου να δει τον μπαμπά του με ποδοσφαιρική φανέλα στο γήπεδο. Να κυνηγά στο γήπεδο το πάθος του».

Σε ότι αφορά τη συνεργασία του με τον Άρη σχολίασε τα εξής: «Στόχος μου είναι να παίξω στην Ευρώπη και να κερδίσω έναν εγχώριο τίτλο». Παράλληλα εξέφρασε το σεβασμό του για την Χέρτα Βερολίνου και τους οπαδούς της.