Ρικάρντο: «Έχει φτιάξει η ατμόσφαιρα, τα γκολ έρχονται πιο εύκολα»

Ο Αντρέ Ρικάρντο μίλησε στη NOVA με αφορμή τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην έδρα του Ατρόμητου

Ρικάρντο: «Έχει φτιάξει η ατμόσφαιρα, τα γκολ έρχονται πιο εύκολα»

Τον Ατρόμητο αντιμετωπίζει στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League. Ενόψει του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 20:00, ο Αντρέ Ρικάρντο παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA.

Αρχικά δήλωσε: «Νιώθω πάρα πολύ καλά, υπάρχει εξαιρετική ατμόσφαιρα, μας έχουν βοηθήσει και τα αποτελέσματα, οπότε δεν γίνεται να μην είναι κάποιος καλά. Μέρα με τη μέρα, μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες νιώθω καλύτερα».

Για το ποιοι τον βοηθούν για τη μεγαλύτερη προσαρμογή του σχολίασε: «Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον γιατί όλοι έχουμε φτιάξει καλά αποδυτήρια και μια ωραία ατμόσφαιρα, βοηθάμε ο ένας τον άλλον, πιέζουμε ο ένας τον άλλον στις προπονήσεις για να βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Στην αρχή, όταν ήρθα έκανα παρέα με τους Πορτογάλους και τους Βραζιλιάνους που μιλάμε την ίδια γλώσσα, αλλά τώρα δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον, όλοι έχουμε διάδραση μεταξύ μας».

Για το θετικό σερί και τα χαρακτηριστικά του ΠΑΟΚ που φέρνουν αυτά τα αποτελέσματα τόνισε: «Νομίζω το ότι δεν έχουμε αλλάξει χαρακτηριστικά, είναι η διαδικασία που απαιτούσε χρόνο για να φτάσει η ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο. Με τα θετικά αποτελέσματα έχουν βοηθήσει πολύ, έχει φτιάξει η ατμόσφαιρα, τα γκολ έρχονται πιο εύκολα, δεχόμαστε πιο δύσκολα, δεν έγινε αλλαγή χαρακτηριστικών, απλά γνωριστήκαμε καλύτερα, μπήκαμε ακόμη περισσότερο στη φιλοσοφία του προπονητικού επιτελείου. Είναι απλά η εξέλιξη της διαδικασίας».

Για το αν είναι έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής ξεκαθάρισε: «Ναι, από τότε που ήρθα αυτός είναι ο στόχος , παραμένω συγκεντρωμένος, θα είμαι έτοιμος όταν με χρειαστεί ο προπονητής».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο υπογράμμισε: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα εκτός έδρας που δίνουμε στο πρωτάθλημα και ειδικά κόντρα σε μία καλή ομάδα όπως ο Ατρόμητος, Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε τη νοοτροπία που έχουμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτά που μας έχει πει ο προπονητής, για να πάρουμε τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας για να ανεβαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, όλο και πιο ψηλά».