Ολυμπιακός: Μήνυμα επιστροφής

Ο Ολυμπιακός έχει σαφή στόχο στο σημερινό παιχνίδι του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ολυμπιακός: Μήνυμα επιστροφής

Ο Ολυμπιακός έχει σαφή στόχο στο σημερινό (18:00, CS3) παιχνίδι του με τον Αστέρα Τρίπολης. Να επιστρέψει στις νίκες, να αρχίζει να χτίζει το απαιτούμενο σερί ώστε να μην απομακρυνθεί κι άλλο από τις ομάδες που είναι μπροστά του, αλλά και να ικανοποιήσει το κοινό του που θα είναι στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα περιμένει να δει σημάδια πραγματικής αντεπίθεσης. Και διάθεσης από τους παίκτες και γενικά την ομάδα να αφήσουν πίσω ό,τι έγινε στα Γιάννινα την περασμένη εβδομάδα.

Ο Μίτσελ αποφάσισε να επαναφέρει στην αποστολή του Χουάνγκ Ουί-Τζο, περνώντας ένα μήνυμα ότι ενδεχομένως θα δοθούν κι άλλες ευκαιρίες στον διεθνή Νοτιοκορεάτη, μέχρι να αποφασιστεί οριστικά τι ακριβώς θα γίνει με τον παίκτη που ανήκει στη Νότιγχαμ. Και άφησε εκτός αποστολής τον Αγκιμπού Καμαρά, δείχνοντας ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του Αφρικανού μεσοεπιθετικού που είναι αλήθεια ότι πήρε ευκαιρίες σε αυτό το διάστημα -ίσως όχι πάντα σε θέσεις που μπορεί να αποδώσει καλά- και σίγουρα δεν ανταποκρίθηκε όπως θα περίμενε ο προπονητής. Ο Αγκιμπού είναι στο στόχαστρο άλλων ομάδων και ως γνωστόν τον θέλει με δανεισμό η Σταντάρ Λιέγης, ομάδα από την οποία ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πάρει τον Βέλγο μέσο Ρασκίν.

Εναντίον του Αστέρα ο Μίτσελ άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα γίνουν ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα, παρά το γεγονός ότι κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος έμεινε από το προηγούμενο παιχνίδι. Αναμένεται η επιστροφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας, ενώ έχουν πιθανότητες να είναι αυτήν τη φορά βασικοί ο Μαρσέλο και ο Γιώργος Μασούρας. Για το δεξί άκρο της άμυνας ο Ανδρούτσος είναι διαθέσιμος και αναμένεται να στηριχθεί από τον Μίτσελ, αν και υπάρχουν σενάρια για μετατόπιση σε αυτήν τη θέση του Ρέτσου ή δοκιμή-ρίσκο με τον Μασούρα, με την έννοια ότι ο διεθνής άσος δεν έχει αγωνιστεί σε τέτοιον ρόλο στην καριέρα του.

Το πιθανότερο είναι ότι ο Μίτσελ θα πάει με Πασχαλάκη, Ανδρούτσο, Παπασταθόπουλο, Ντόι Ρέτσο), Μαρσέλο Ρέαμπτσιουκ), Εμβιλά, Χουάνγκ Ιν-Μπομ, Φορτούνη κι από κει και πέρα τις άλλες τρεις θέσεις στην επίθεση διεκδικούν οι Χάμες, Μπιέλ, Μασούρας, Ελ Αραμπί και Μπακαμπού.