Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει γυρισμός

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει αύριο στη δράση σε ένα περίεργο κλίμα στην ομάδα.

Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει γυρισμός

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει αύριο στη δράση σε ένα περίεργο κλίμα στην ομάδα, καθώς η απίστευτη με τον τρόπο που εξελίχθηκε βαθμολογική απώλεια στα Γιάννινα επέφερε μια κατάσταση στην οποία κι άλλες φορές φέτος βρέθηκε η ομάδα. Μόνο που τώρα είναι διαφορετικά, διότι πλέον δεν υπάρχει γυρισμός.

Εάν οι «ερυθρόλευκοι» δεν αρχίσουν να παίρνουν ένα ένα τα τρίποντα στα παιχνίδια που έχουν μπροστά τους, τότε η ήδη μεγάλη βαθμολογική απόσταση θα αυξηθεί κι άλλο. Την ώρα που ενδεχόμενη επιστροφή σε διαδοχικές επιτυχίες μπορεί να αλλάξει τη γενικότερη κατάσταση τις επόμενες εβδομάδες.

Αυτό που δείχνουν να έχουν καταλάβει στον Ολυμπιακό μετά τη συζήτηση που έγινε την επομένη του αγώνα με τον ΠΑΣ, αλλά και τις προπονήσεις που ακολούθησαν στη διάρκεια των εορτών, είναι ότι τα λόγια πλέον δεν έχουν αξία. Μόνον οι πράξεις. Μόνον οι νίκες.

Οι υποσχέσεις και οι θεωρητικές ανωτερότητες δεν υπάρχουν. Ο Μίτσελ και οι παίκτες του δεν έχουν το περιθώριο να φρενάρουν είτε μέσα στους αγώνες (όπως συνέβη στα Γιάννινα μετά το προβάδισμα των δύο γκολ) είτε πριν από κάθε παιχνίδι. Ακόμη κι από αυτά που φαίνονται του χεριού τους, όπως το αυριανό με τον Αστέρα. Μια ομάδα, όμως, η οποία στον πρώτο γύρο είχε κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη, ενώ θα παίξει με νέο προπονητή τώρα και θα έχει σίγουρα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για να πάρει αποτέλεσμα.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του «ΦΩΤΟΣ»