Η Μποταφόγκο και ο Χάμες

Αρκετά ήταν τα αφιερώματα σε διάφορες χώρες τις τελευταίες ημέρες για τον Χάμες Ροντρίγκες.

Η Μποταφόγκο και ο Χάμες

Αρκετά ήταν τα αφιερώματα σε διάφορες χώρες τις τελευταίες ημέρες για τον Χάμες Ροντρίγκες, όχι μόνο στην πατρίδα του που ασχολούνται με το παραμικρό που έχει σχέση με τον διάσημο συμπατριώτη τους, αλλά και σε Βραζιλία και Ισπανία.

Στη Βραζιλία έγινε ένα αφιέρωμα από μεγάλο μέσο σχετικά με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που δέχτηκαν προτάσεις από ομάδες της χώρας στη φετινή χρονιά ώστε να παίξουν στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα και ένας από αυτούς ήταν ο άσος του Ολυμπιακού.

«Η Μποταφόγκο έκανε το παν για να πείσει τον χαρισματικό παίκτη που είχε διακριθεί ιδιαίτερα στο Μουντιάλ του 2014 και έκανε τη μεγάλη καριέρα στη συνέχεια, ωστόσο η επιθυμία του Χάμες ήταν να επιστρέψει στην Ευρώπη. Και γι’ αυτό επέλεξε τον Ολυμπιακό». Για τους άλλους παίκτες που γίνεται αντίστοιχη αναφορά ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις του Έντινσον Καβάνι, τον οποίο ήθελε η Κορίνθιανς, και του Όσκαρ, που είχε δεχτεί πρόταση από τη Φλαμένγκο.

Στην Ισπανία (και στην Κολομβία από τη σχετική έκδοσή της) έγινε επίσης ένα αφιέρωμα για τον Χάμες από την εφημερίδα «Αs», η οποία αναφέρει ότι έπειτα από μια δύσκολη φάση, καθώς ήθελε να φύγει από το αραβικό πρωτάθλημα, αλλά και δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στο Μουντιάλ μετά τον αποκλεισμό της Κολομβίας, ήρθε η πρόταση από τον Ολυμπιακό για να φέρει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του 31χρονου άσου. Στην Ελλάδα έχει καταφέρει να βρει τον εαυτό του και να αναγεννηθεί, αναφέρεται χαρακτηριστικά…