Απόλλων Σμύρνης: «Πακέτο» Αργεντινών ποδοσφαιριστών στη Ριζούπολη

Ο Απόλλων Σμύρνης θέλει να ενισχυθεί μεταγραφικά και ετοιμάζεται να υπογράψει τους Ματίας Ντεφεδερίκο και Γκουστάβο Ακόστα.

Απόλλων Σμύρνης: «Πακέτο» Αργεντινών ποδοσφαιριστών στη Ριζούπολη

Ο Ντεφεδερίκο έχει αγωνιστεί και στην εθνική Αργεντινής, όταν τεχνικός της ομάδας ήταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Επί σειρά ετών ήταν ο ηγέτης της Ουρακάν ενώ έχει αγωνιστεί και με τις ομάδες των Κορίνθιανς, Ιντεπετιέντε, Αλ Ντάφρα, Νουέβα Σικάγο, Εσκισεχίσπορ, Σαν Μάρκος ντε Άφρικα, Μουμπάι, Ουνιβερσιδάδ ντε Καθόλικα και Λόρκα.

Να σημειωθεί ότι ο Ντεφεδερικο πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του είναι η ανακοίνωση της ομάδας.

Κλείνει και Ακόστα

Ο Ζοέλ Γκουστάβο Ακόστα αναμένεται να γίνει ο δεύτερος ποδοσφαιριστής από την Αργεντινή που θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την ομάδα της Ριζούπολης.

Ο 27χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπόκα Τζούνιορς, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Σιένα, Πεσκάρα και Οχίγκινς στην Χιλή.

Ο ποδοσφαιριστής συζητούσε με τον Απόλλωνα από τις αρχές της μεταγραφικής περιόδου, όμως τότε οι δύο πλευρές δεν τα είχαν βρει στο οικονομικό.

Πλέον, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έχει ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις και οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Ανακοινώνεται ο Μοντεαγούδο

Εν τω μεταξύ από ώρα σε ώρα αναμένονται και οι ανακοινώσεις για το νέο τεχνικό της ομάδας, Αλμπέρτο Μονεαγούδο. Ο 43χρονος Ισπανός θα είναι o διάδοχος του Βαλεριάν Ισμαέλ στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, αφού συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας.