Ολυμπιακός: Οι επιλογές και ο προβληματισμός του Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για απαντήσεις απέναντι στον Αστέρα (28/12) και για restart με τον Μίτσελ να ετοιμάζει προσεκτικές αλλαγές. 

Ολυμπιακός: Οι επιλογές και ο προβληματισμός του Μίτσελ

Δεν έχει δείξει προς το παρόν τις σκέψεις του ο Μίτσελ για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης (28/12-18.00) με τον Ισπανό τεχνικό να έχει φυσικά κάποιες αλλαγές στο πλάνο του σε σχέση με τον αγώνα εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν θα είναι λογικά τόσες πολλές όσες θα περίμεναν κάποιοι με βάση το αποτέλεσμα του αγώνα στους Ζωσιμάδες.

Δεν είναι απίθανο να αφήσει αρκετούς παίκτες στην ενδεκάδα ο προπονητής του Ολυμπιακού για να δώσουν και εκείνοι τις απαντήσεις τους, αλλά σίγουρα υπάρχουν και παίκτες εμπειρίας όπως ο Παπασταθόπουλος, ο Μασούρας και φυσικά ο Μαρσέλο που διεκδικούν θέση. Και ειδικά για τον Σωκράτη θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο.

Ο Μίτσελ πιστεύει ότι εάν επιθετικά η ομάδα του λειτουργήσει όπως στο πρώτο ημίχρονο του ματς με τον ΠΑΣ, ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να κάνει καλά πράγματα μπροστά στο κοινό του. Και δεν αποκλείεται να επιμείνει στο σχήμα με τους τρεις μεσοεπιθετικούς μπροστά από Εμβιλά, Χουάνγκ, δηλαδή τους Φορτούνη, Χάμες και Μπιέλ.

Είναι ένας προβληματισμός για τον Μίτσελ εάν θα πρέπει να αλλάξει αρκετά πράγματα στην ενδεκάδα ή αν θα πρέπει να δώσει την ευκαιρία για να αποδείξουν ότι το έχουν δει διαφορετικά και με μεγαλύτερη διάρκεια οι παίκτες που αγωνίστηκαν στα Γιάννινα.