Καρυπίδης: Όσα είπε για Βαγγέλη Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει στον σύλλογο, στην καχυποψία που αντιμετώπισε γιατί κάποιοι νόμιζαν ότι τον είχε βάλει ο Ιβάν Σαββίδης να μπει στον Άρη, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καρυπίδης: Όσα είπε για Βαγγέλη Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη

Μεγάλη συνέντευξη έδωσε ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος έκανε την δική του ανασκόπηση για όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στους Θεσσαλονικείς, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα στην Β' και στην Γ' Εθνική, τις δικές του εκρήξεις αλλά και τις στιγμές που μπορεί να έχει μετανιώσει και την φιλία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αρχικά αναφέρθηκε στα γούρια του: «Αν δεν είμαι στο γήπεδο τα παιχνίδια τα βλέπω στο σπίτι σε συγκεκριμένη τηλεόραση και συγκεκριμένη θέση. Εχω τα γούρια μου».

«Όλοι πίστευαν ότι με είχε βάλει ο Σαββίδης να πάρω τον Άρη»

«Ήταν δύσκολη περίοδος όταν μπήκα στον Άρη, δεν περίμενα τόση πίεση. Όχι ότι τώρα είναι εύκολα, απλά υπάρχει μεγαλύτερη εμπειρία. Δεν ήξερα ακριβώς τι θα συναντήσω. Πήρα μία γεύση στην πρώτη ΓΣ. Δεν αισθάνθηκα καλά γιατί όλοι πιστεύαν ότι με είχε βάλει ο Σαββίδης να πάρω τον Άρη και ήταν κάπως επιθετικοί. Εγώ ήμουν... ψαρωμένος, στην ψηφοφορία δεν πήραμε εμείς τις πρώτες εκλογές και έφυγα στεναχωρημένος που δεν πήρα τον Άρη, αλλά μετά άλλαξαν τα πράγματα. Από τον φόβο μου μην κάνουμε λάθος φτιάξαμε μία ομάδα 1,2 εκ. ευρώ για την Γ' Εθνική. Β' και Γ' εθνική ήταν ό,τι χειρότερο. Είχαμε πολύ καλή ομάδα αλλά έπεσα στον φίλο μου τον Πανουργιά επάνω και μας... ξέρανε. Ήταν μία χρονιά εφιάλτης και το χειρότερο ήταν στο τέλος όταν δεν ανεβήκαμε».

«Σκεφτείτε ποιοι είναι απέναντί μας»

«Σκεφτείτε ποιοι είναι απέναντι. Μαρινάκης δυνατός, Σαββίδης δυνατός, Αλαφούζος δυνατός και Μελισσαννίδης, επίσης, δυνατός. Τα μπάτζετ τους είναι τέσσερις και πέντε φορές πάνω. Συν όλο το υπόλοιπο με ΕΠΟ... ΜΕΠΟ. Εχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Δύο χρονιές, πάντως, περάσαμε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Βέβαια θέλει και τύχη».

«Βρήκαμε ποντίκια μεγαλύτερα από εμάς!»

«Κάποιοι μπορεί να μην με γουστάρουν, κάποιοι είναι δύσπιστοι. Στην αρχή ήταν περισσότεροι, αλλά κατάλαβαν ότι δεν είμαι διαχειριστής, βάζουμε δικά μας λεφτά. Οι προηγούμενοι ήταν διαχειριστές. Βρήκαμε χρέη και διαλυμένες εγκαταστάσεις. Τα ποντίκια ήταν μεγαλύτερα από εμάς και φτάσαμε πλέον να είναι ο Άρης πρωταγωνιστής. Κάποιοι βιάζονται. Πρώτα περπατάς και μετά τρέχεις, κάναμε λάθη αλλά τα λάθη τα δικά μου τα πληρώνω εγώ. Παίρναμε παίκτες που δεν ήταν στο μπάτζετ του Άρη. Δεν μπορούμε να δίνουμε συμβόλαια του εκατομμυρίου. Κάποιες φορές είχα πικρία από τον κόσμο που δεν ερχόταν στο γήπεδο, αλλά και ο κόσμος έχει δυσκολίες. Είχε καραντίνα και τώρα ακρίβεια. Εγώ καταλαβαίνω, αυτοί κάποιες φορές δεν καταλαβαίνουν».

«Όταν ξεκινούν τα παιχνίδια έχω ταχυκαρδία»

«Πολλές φορές στα ντέρμπι υπάρχουν τρία αποτελέσματα, αλλά όταν ξεκινάει ένα παιχνίδι έχω ταχυκαρδία. Ο Άρης είναι μεγάλο μαγαζί, δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Ο Άρης πρέπει να κερδίζει κάθε ματς και να κάνει πρωταθλητισμό. Προσαρμόστηκα και στην πορεία ήμουν πιο έτοιμος και πιο έμπειρος. Η πιο δύσκολη κατηγορία είναι η Super League 2. Δεν υπάρχει VAR, τα γήπεδα δεν είναι καλά, οι διαιτητές δεν είναι έμπειροι και κάνουν λάθη. Την δεύτερη χρονιά στην κατηγορία ήμασταν πιο οικογένεια».

«Είμαστε φίλοι με τον Μαρινάκη, είναι κύριος απέναντί μου, αλλά στο γήπεδο είμαστε εχθροί»

«Την καλύτερη σχέση με όλους την έχω με τον Μαρινάκη και τον εκτιμώ περισσότερο απ' όλους. Δεν είναι κρυφό. Ξεχωρίζω την φιλία με το ποδόσφαιρο. Δηλαδή τι σημαίνει ότι επειδή είμαστε φίλοι θα γίνονται τρέλες στο γήπεδο; Οχι. Στο γήπεδο είμαστε εχθροί. Είναι κύριος απέναντί μου και πολλές φορές ταιριάζουν οι απόψεις μας γιατί πολεμάμε κάποια πράγματα που έχουμε την ίδια άποψη. Με τον Μελισσανίδη είχαμε εξαιρετική σχέση, αλλά μετά το παιχνίδι κυπέλλου που είχε κατέβει στα αποδυτήρια είναι τυπικές. Ο Σαββίδης είναι εξαφανισμένος δεν έχουμε σχέση, ούτε με τον Αλαφούζο».

«Τότε τα έσπασα όλα - Δεν μετανιώνω για το ποστάρισμα στον πάγκο του ΠΑΟΚ»

«Στο ημίχρονο με τα Γιάννινα, που χάσαμε 0-5, τα έσπασα όλα, χάναμε 0-2 και έβλεπα αδιαφορία. Εχω μετανιώσει κάποιες φορές. Το να κάνει κριτική ένας δημοσιογράφος το δέχομαι, αλλά κάποια ποσταρίσματα μου έγιναν γιατί με είχαν διαλύσει, συγκεκριμένα σάιτ. Ναι σε κάποια ποσταρίσματα μίλησα άσχημα γιατί ήμουν αγανακτισμένος, για το ποστάρισμα στον πάγκο του ΠΑΟΚ δεν μετανιώνω και θα το ξανακάνω».

«Είχε δίκιο ο Μελισσανίδης όταν δεν έδωσε το χέρι στον Λουτσέσκου - Δεν ήταν για προπονητής ο Γκαρσία»

«Ο Λουτσέσκου προκάλεσε, είχε δίκιο ο Μελισσανίδης που δεν του έδωσε το χέρι. Επέλεξα να μην πάω στα εγκαίνια της Αγίας Σοφίας γιατί δεν θα ένιωθα άνετα. Και εγώ έχω ξεφύγει, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έκανα λάθος, αλλά μου έβριζαν τα παιδιά σε όλο το ματς. Δεν μπορούσα να ακούω άλλο. Ο Ζερβίνιο δεν έκανε τίποτα. Θυμάμαι, σε ένα παιχνίδι που είχαμε κερδίσει 1-0 μέσα στο Κλ. Βικελίδης ο Γκαρσία έπιανε τα γεννητικά το όργανα, δεν ήταν για προπονητής. Αυτό έγινε πριν το ματς, δεν υπήρχε ένταση. Περασμένα, ξεχασμένα».