Άρης: Ο Πάρντιου μίλησε για Αμπουμπακάρ και Μαντσίνι

Ο Άλαν Πάρντιου μίλησε για το ενδεχόμενο συνεργασίας του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ αναφέρθηκε και στον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Άρης: Ο Πάρντιου μίλησε για Αμπουμπακάρ και Μαντσίνι

Η υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες, αλλά στον Άρη την ίδια ώρα ασχολούνται και με την ενίσχυση της ομάδας τους. Συγκεκριμένα ο Άλαν Πάρντιο εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά τον οποίο και θεωρεί πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή.

«Είχα πει στον πρόεδρο ότι τον θέλω αλλά είχε κάποιες ενστάσεις στην αρχή . Επέμενα όμως και το θέμα το χειρίζεται αυτός πλέον . Τον θέλω γιατί είναι ένας ποιοτικός παίκτης με τρομερή ενέργεια που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ. Ξέρει την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα και μπορεί να μπει αμέσως να βοηθήσει την ομάδα . Έχει στοιχεία που μας λείπουν και χρειαζόμαστε . Θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα τον Ιανουάριο που συν τοις άλλοις ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για να βρεις παίκτες που θέλεις», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Όσον αφορά στο θέμα του Μαντσίνι ο Πάρντιου είπε: «Προπονείται κανονικά με την ομάδα δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει . Μπορεί να φύγει μπορεί και να μείνει . Όσο θα τον έχω στην ομάδα θα τον υπολογίζω και θα δούμε τι θα γίνει».

Κατά τα άλλα ο Άλαν Πάρντιου δήλωσε ικανοποιημένος για το επίπεδο ετοιμότητας του Βλάντιμιρ Νταρίντα. «Θα είναι διαθέσιμος από 1 Ιανουαρίου αλλά πρέπει να πω ότι είναι έτοιμος και ένας καταπληκτικός παίκτης με πολύ μεγάλη εμπειρία που θα μας δώσει πολλές λύσεις στη μεσαία γραμμή . Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του και θα μας βοηθήσει άμεσα».