Ολυμπιακός: Ο μικρός που κερδίζει τον Μίτσελ και η επιστροφή

Ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος βελτιώνεται διαρκώς με τον Ολυμπιακό Β', ενώ αναμένεται η επιστροφή του Βασίλη Σουρλή στην Ελλάδα.

Ολυμπιακός: Ο μικρός που κερδίζει τον Μίτσελ και η επιστροφή

Ο Μίτσελ παρακολουθεί στενά τον Ολυμπιακό Β', διότι θέλει να έχει πλήρη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε αυτήν. Ο Ισπανός προπονητής εδώ και πολύ καιρό έχει πολύ καλή γνώμη για ένα νέο παιδί που έχει φοβερά προσόντα.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο, ο οποίος βελτιώνεται συνεχώς στην ομάδα του Γιάννη Οκκά. Ο 19χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και το βασικό είναι πως δείχνει δουλεύει κάτι που βγαίνει στο γήπεδο.

Το θέμα με τον Χρυσόπουλο είναι να συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο, να συνεχίσει να βελτιώνεται και να γίνεται όλο και καλύτερος. Με τον ρυθμό που έχει πιάσει το τελευταίο διάστημα, εάν δεν αλλάξει κάτι τότε είναι δεδομένο πως θα πάρει ευκαιρίες και από τον Μίτσελ στην πρώτη ομάδα. Και τον Χρυσόπουλο τον σκανάρει πολύ καιρό ο Ισπανός και έχει ήδη εξαιρετική άποψη για το ταλέντο του.

Κατά τα άλλα όσον αφορά ένα άλλο παιδί που προέρχεται από την ακαδημία Ολυμπιακού, αναμένεται να επιστρέψει στη χώρα μας. Ο λόγος για τον Βασίλη Σουρλή, ο οποίος δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη Φορτούνα Σιτάρντ. Έκανε ελάχιστα παιχνίδια στην ολλανδική ομάδα ο Έλληνας χαφ με αποτέλεσμα να διακοπεί ο δανεισμός του και να γυρίσει στη χώρα μας.

Το πιθανότερο σενάριο για τον Σουρλή είναι πως θα δοθεί δανεικός σε ομάδα της Super League, αφού ο Ολυμπιακός θέλει να τον έχει υπό στενή επιτήρηση. Στον Πειραιά θέλουν να πάρει παιχνίδια στα πόδια του ο νεαρός χαφ γι' αυτό και σκοπεύουν να προσέξουν που θα τον δώσουν δανεικό.