Φιλικό του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο

Τους «κυανέρυθρους» θα αντιμετωπίσουν το ερχόμενο Σάββατο στις 15:00 οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Φιλικό του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο

Δεν θα υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις το ερχόμενο σαββατοκύριακο λόγω της απόφασης της Κυβέρνησης να διακόψει το επ’ αόριστον το πρωτάθλημα. Μόνο με θετικό μάτι δεν το είδε ο Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος σίγουρα θα προτιμούσε να έχει παιχνίδι και ειδικά τώρα που η ομάδα του προέρχεται από μία ευρεία νίκη.

Για να μην μείνουν οι ποδοσφαιριστές για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς παιχνίδι στα πόδια τους αποφασίστηκε να παίξουν φιλικό ματς. Συγκεκριμένα το ερχόμενο Σάββατο στις 15:00 οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για τον κόσμο και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχαν ρεπό τη Τρίτη και στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη θα επιστρέψουν τη Τετάρτη. Σίγουρα ο Όσκαρ Γκαρθία έχει προγραμματίσει να τους δώσει ρεπό την Κυριακή, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας. Ο Καταλανός από βδομάδα δεν θα έχει στη διάθεση του και αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα λείπουν λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες.