Ολυμπιακός: Το σπάνιο με Μασούρα

Ο Γιώργος Μασούρας έμεινε στον πάγκο στα δύο τελευταία ματς του Ολυμπιακού κάτι που είχε να συμβεί από την πρώτη σεζόν του Μαρτίνς, πριν από τέσσερα χρόνια! 

Ολυμπιακός: Το σπάνιο με Μασούρα

Ο Γιώργος Μασούρας δεν αγωνίστηκε καθόλου στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού, με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο και με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι ήταν διαθέσιμος και στον πάγκο της ομάδας του. Ο Μίτσελ προτίμησε να μην το βάλει στον αγώνα του Κυπέλλου που είχε κριθεί σχετικά νωρίς, ενώ στα Γιάννινα δεν τον είχε στις επιλογές ακόμη και ως αλλαγή, όταν ο ΠΑΣ ισοφάρισε.

Σίγουρα οι παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός από τη μέση και μπροστά είναι πλέον πολλοί, με την παρουσία των Χάμες, Φορτούνη και Μπιέλ πίσω από τον σέντερ φορ, όμως ο Μασούρας έμεινε έξω και προτιμήθηκε να περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι του πρωταθλήματος ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Η προηγούμενη φορά που δεν είχε παίξει σε δύο σερί ματς του Ολυμπιακού ο Μασούρας ούτε ως αλλαγή ήταν τη σεζόν 2018-19, την πρώτη του Μαρτίνς στον Πειραιά όταν οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν πάρει το πρωτάθλημα για τελευταία φορά. Ήταν Φλεβάρης του 2019 και ο Μασούρας είχε μείνει εκτός από τους αγώνες με Πανιώνιο 4-0 και ΠΑΟΚ 1-3 στην Τούμπα. Αμέσως μετά είχε παίξει αλλαγή για πέντε λεπτά με την Ντιναμό Κιέβου στο 2-2 του Φαλήρου, έμεινε εκτός με την ΑΕΚ στο 4-1, για ένα ημίχρονο στην ήττα με 1-0 στο Κίεβο και είχε επιστρέψει στο πρωτάθλημα με γκολ στον αγώνα με τον ΟΦΗ (5-1).