Φάμπρεγκας: «Από τα τελευταία "δεκάρια" ο Χάμες»

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας μίλησε για τον ρόλο των «δεκαριών» στο ποδόσφαιρο και έκανε ειδική αναφορά στον Χάμες Ροντρίγκες του Ολυμπιακού.

Φάμπρεγκας: «Από τα τελευταία "δεκάρια" ο Χάμες»

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει στην Ελλάδα. Ο Κολομβιανός σταρ, μάλιστα αυτό το διάστημα που αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει φροντίσει να δείξει το πλούσιο ταλέντο του.

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο όνομα και η παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα αποτελεί διαφήμιση για το ποδόσφαιρο της χώρας μας. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Σεσκ Φάμπρεγκας αναφέρθηκε στον Κολομβιανό άσο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Συγκεκριμένα ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και της Άρσεναλ είχε συζήτηση με τους ακόλουθους του στο twitter για τον ρόλο που έχουν τα "δεκάρια" στο ποδόσφαιρο και τόνισε:

«Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Η εικόνα του τυπικού νούμερου «10» φαίνεται όλο και λιγότερο. Αν και υπάρχουν ακόμα τέτοιοι τύποι παικτών, πιστεύω ότι χρησιμοποιούνται διαφορετικά από τους προπονητές. Αν μιλάμε για το τυπικό-καθαρό νούμερο «10» είναι παίκτες όπως ο Κακά ή ο Ρουί Κόστα ή ο Οζίλ ή ο Χάμες Ροντρίγκες. Η πραγματικότητα είναι ότι το ποδόσφαιρο απομακρύνεται από αυτόν τον τύπο παικτών, το νούμερο «10» χρησιμοποιείται πλέον με εντελώς διαφορετικό τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.