ΑΕΚ: Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό γκαλά υπέρ των ομογενειακά σχολείων της Πόλης!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρέθεσε στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό γκαλά με τα έσοδα να πηγαίνουν υπέρ των ομογενειακών σχολείων της Κωνσταντινούπολης. Παρών ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά κι ο ...Ντέμης Νικολαίδης.

ΑΕΚ: Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό γκαλά υπέρ των ομογενειακά σχολείων της Πόλης!

Η αίθουσα VIP Lounge του καινούργιου γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας φιλοξένησε το βράδυ της Πέμπτης (22/12) το φιλανθρωπικό Gala της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τα έσοδα από την εκδήλωση, θα διατεθούν για το συσσίτιο της Αγίας Τριάδας, που γίνεται υπό την αιγίδα της Κοινότητας Σταυροδρομίου. Αφορά την κάλυψη όλων των μεσημεριανών γευμάτων για τα ομογενειακά σχολεία της περιοχής του Πέραν στην Κωνσταντινούπολη. Δηλαδή το Ζάππειο, το Ζωγράφειο και το Δημιουργικό Εργαστήρι.

Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά με την ανταπόκριση να ξεπερνά κάθε προσδοκία των ιθυνόντων της «Ένωσης», καθώς εξαντλήθηκαν όλες οι προσκλήσεις που είχαν κυκλοφορήσει.

Η εκδήλωση άρχισε λίγο μετά τις 8 το βράδυ με το επίσημο καλωσόρισμα από τον Σύμβουλο Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννη Καραλή. Στη συνέχεια ακολούθησε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, με πρωταγωνιστές τη Νίνα Λότσαρη και τον Αντώνη Domino.

Εκτός από τους φίλους της ομάδας, μεταξύ των οποίων πολλά εκλεκτά μέλη της κοινωνίας της ΑΕΚ (π.χ. Ντέμης Νικολαϊδης), που υποστήριξαν με την παρουσία τους το φιλανθρωπικό Gala, το «παρών» έδωσαν επίσης οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας (συνοδευόμενοι από τις συντρόφους τους), που αξίζει να σημειωθεί πως στήριξαν με την σειρά τους έμπρακτα τον σκοπό της εκδήλωσης.