Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ετοιμάζει Γκιγιέρμε

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των διεθνών επιβάλλουν την διαχείριση του ρόστερ από τον Πέδρο Μάρτινς ο οποίος θα επιχειρήσει να ενσωματώσει τα νέα αποκτήματα που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής, όπως είναι και ο Βραζιλιάνος μέσος. 

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ετοιμάζει Γκιγιέρμε

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα επιχειρήσει σταδιακά, ξεκινώντας από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, να ενσωματώσει τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού.

Ποδοσφαιριστές όπως ο Μπουχαλάκης (έπαιξε χθες) ή ο Καμαρά, που έπαιξε με τη Γουινέα και μάλιστα έχει και κοπιαστικό ταξίδι, θα χρειαστεί να πάρουν ανάσες. Ακόμα και για τον Φορτούνη είναι θέμα που έχει παίξει και στα δύο ματς της Ελλάδας.

Ένας ποδοσφαιριστής που αναμένεται να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα είναι ο Γκιγιέρμε. Ακόμα δεν τον έχουμε δει να αγωνίζεται σε κάποιο επίσημο ματς του Ολυμπιακού, ενώ έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Για τον Βραζιλιάνο που έχουν δώσει μεγάλη μάχη οι Πειραιώτες, έχει καλή άποψη ο Πορτογάλος τεχνικός. Το πιθανότερο είναι πως άμεσα θα επιχειρήσει να τον βάλει στην ομάδα.

Το αν θα γίνει στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι κάτι που θα φανεί, αλλά δεν είναι απίθανο, με δεδομένο ότι να γίνει μια διαχείριση στο ρόστερ.