Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-2: Συνέχισε το σερί και πέρασε τρίτος (highlights)

Με σκόρερ τους Ολιβέιρα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και  Αουγκούστο στο 86' ο ΠΑΟΚ επέστρεψε με νίκες στο πρωτάθλημα (2-0 στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό) και πέρασε τρίτος. Διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για το πρώτο τέρμα, μεγάλη ευκαιρία ο Καρέλης για να ισοφαρίσει. 

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-2: Συνέχισε το σερί και πέρασε τρίτος (highlights)

Με όπλο την άμυνά του που πάλι δε δέχτηκε γκολ, ο ΠΑΟΚ πέρασε και από το Αγρίνιο (2-0 τον Παναιτωλικό) και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στη Super League. Πέμπτη σερί νίκη για τους Θεσσαλονικείς χωρίς να δεχτούν γκολ, ενώ ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να κάνει πολλές φάσεις αλλά είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Καρέλη να ισοφαρίσει. Ο Ολιβέιρα με γκολ που αμφισβητήθηκε έντονα και ο Αουγκούστο οι σκόρερ για τον ΠΑΟΚ.

Με 4-2-3-1 άρχισαν και οι δύο προπονητές, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προτιμά τον Ελ Καντουρί στην ενδεκάδα. Όμως ο Μαροκινός τραυματίστηκε πολύ νωρίς και αντικαταστάθηκε από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με αλλαγή στον επιθετικό σχηματισμό του ΠΑΟΚ καθώς ο Σέρβος πήγε δεξιά και ο Νάρεϊ άλλαξε πλευρά. Ο Γιάννης Αναστασίου είδε την ομάδα του να αμύνεται καλά εκτός από τη φάση του 14’ όταν ο Ολιβέιρα πέρασε έξοχα την μπάλα στον Νάρεϊ που πλάσαρε με το αριστερό, αλλά ήταν οριακά οφσάιντ όπως υπέδειξε ο βοηθός και επιβεβαιώθηκε από το στούντιο. Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 35’ με τον Ανέστη να κάνει δύο αποκρούσεις, πιο δύσκολα στο σουτ του Ολιβέιρα και πιο εύκολα σε αυτό του Κωνσταντέλια. Ενώ στο 39’ πάλι ο Ανέστης ήταν σε σωστή θέση στο γωνιακό σουτ του Νάρεϊ. Στο 41’ από λάθος του Χουχούμη, ο Ζίβκοβιτς έκανε πλασέ με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού να μπλοκάρει. Και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων (ενώ είχαν δοθεί τρία) ο Ζίβκοβιτς κέρδισε φάουλ από τον Φλόρες, το εκτέλεσε ο Νάρεϊ και ο Νέλσον Ολιβέιρα με κεφαλιά έκανε το 0-1. Έντονες οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για επιθετικό φάουλ του Αουγκούστο στον Κολοβό, ο Σιδηρόπουλος μετά τον έλεγχο από τον Περράκη έδειξε σέντρα (κρίθηκε ότι το σπρώξιμο έγινε πριν από την εκτέλεση του φάουλ) ενώ επικράτησε μίνι σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ με τον Ολιβέιρα στο 50’ είχε την πρώτη ευκαιρία στο β’ μέρος, αλλά το σουτ ήταν άστοχο. Τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό να ισοφαρίσει στο 57' όταν μετά την απόκρουση του Κοτάρσκι στο σουτ του Μάρτενσον, ο Νίκος Καρέλης αστόχησε στην κενή εστία. Ωραίο γυριστό του Κωνσταντέλια στο 59΄εξουδετέρωσε ο Ανέστης, ενώ στο 62' ο Ζίβκοβιτς καθυστέρησε και κόπηκε σε αντεπίθεση του ΠΑΟΚ. Καλό σουτ του Κολοβού στο 65' αλλά δεν βρήκε στόχο. Ο Παναιτωλικός προσπαθούσε με τον Σεγκέλια να γίνει πιο απειλητικός με τον ΠΑΟΚ να μην έχει την πίεση του πρώτου μέρους. Στο 72' το σουτ του Νάρει από την πάσα του Κωνσταντέλια πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ο Κοτάρσκι έδιωξε στο 84' το σουτ του Κολοβού, για να γίνει το 0-2 στο 86' όταν ο Ντάγκλας Αουγκούστο έκοψε τον Κολοβό, άλλαξε με τον Ζίβκοβιτς και ο Βραζιλιάνος μέσος πλάσαρε εύκολα τον Ανέστη για το 0-2.

Μικρογραφία

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-2

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Σκόρερ: 45’+5’ Ολιβέιρα 0-1, 86΄Αουγκούστο 0-2

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος

Κίτρινες: 45’+6’ Κολοβός – 45’+6’ Αουγκούστο, 61' Σοάρες, 74' Κωνσταντέλιας, 82' Σβαμπ

Συνθέσεις

Παναιτωλικός: Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χουχούμης, Μάρτενσον (65' Σενγκέλια), Φλόρες, Ντίας (81' Ξενιτίδης), Κολοβός, Νταγκό, Καρέλης (81' Ζοάο Πέδρο)

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (88΄Βιεϊρίνια), Αουγκούστο, Σβαμπ (89' Ντάντας), Κωνσταντέλιας, Ελ Καντουρί (19’ λ.τ. Α. Ζίβκοβιτς), Νάρεϊ (81' Μουργκ), Ολιβέιρα (88' Μπράντον)