Ολυμπιακός: Υψηλά εμπόδια για Ράσκιν

Ρεπορτάζ από το Βέλγιο αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Νίκολας Ράσκιν, αλλά από την άλλη υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες.

Ολυμπιακός: Υψηλά εμπόδια για Ράσκιν

Ο Νίκολας Ράσκιν είναι ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στο μεταγραφικό… στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ο χαφ της Σταντάρ Λιέγης αρέσει στους Πειραιώτες και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με τη βελγική ομάδα.

Οι Πειραιώτες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του, αλλά πρόκειται για ένα θέμα με αρκετές δυσκολίες. Ο Ράσκιν είναι ποδοσφαιριστής με καλά τρεξίματα και μπορεί να καλύψει πολλούς χώρους στο γήπεδο.

Βέβαια τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά για τον νεαρό χαφ. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από το Βέλγιο είναι αρκετές οι ομάδες που ασχολούνται με τον ποδοσφαιριστή της Σταντάρ Λιέγης.

Συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα των Βέλγων κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από τη Γαλλία την Ιταλία και τη Γερμανία. Φυσικά και τα εμπόδια που καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός είναι μεγάλα, αλλά θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το διαπραγματευτικό ατού που έχει στα χέρια του και αυτό δεν είναι άλλο από τον Ζινκερνάγκελ τον οποίο και θέλει να κρατήσει η ομάδα της Λιέγης.