Ολυμπιακός: Στα υπόψιν και ο Μαζουακού σύμφωνα με τους Τούρκους

Δημοσίευμα της Τουρκίας αναφέρει πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού. 

Ολυμπιακός: Στα υπόψιν και ο Μαζουακού σύμφωνα με τους Τούρκους

To όνομα του Αρτούρ Μαζουακού συνδέθηκε ξανά με εκείνο του Ολυμπιακού, ύστερα από αρκετό καιρό. Δημοσίευμα της τουρκικής «Sabah Spor» αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την απόκτηση του Κονγκολέζου μπακ, ο οποίος φαίνεται πως δεν είναι στα πλάνα της Μπεσίκτας.

Ο τούρκικος σύλλογος είχε έρθει σε συμφωνία με τη Γουέστ Χαμ για τον δανεισμό του παίκτη. Σε περίπτωση που ο Μαζουακού συμπληρώσει 25 αγώνες με τους «ασπρόμαυρους», τότε η Μπεσίκτας θα αναγκαστεί να δώσει στα «σφυριά» το ποσό των 2.2 εκατομμυρίων ευρών.

Ωστόσο στις τάξεις των Τούρκων δεν υπάρχει μέχρι στιγμής πρόθεση ενεργοποίησης του συγκεκριμένου όρου για τον αριστερό οπισθοφύλακα. Φέτος ο Μαζουακού έχει αγωνιστεί σε δώδεκα παιχνίδια και μετρά δύο ασίστ. Παράλληλα στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως και η Χαλ ενδιαφέρεται για τον 29χρονο αριστερό μπακ.

Ο Μαζουακού είχε φορέσει για πρώτη φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα τη διετία 2014-2016 και είχε ένα γκολ σε 51 συμμετοχές. Οι καλές του εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν πέρασαν απαρατήρητες με αποτέλεσμα η Γουέστ Χαμ να τον αποκτήσει.