Αυτό ήταν το χειρότερο για τον Ολυμπιακό

Από το 0-2 ο Ολυμπιακός δέχτηκε την ισοφάριση από τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε δικό του, αλλά δεν το πήρε.

Αυτό ήταν το χειρότερο για τον Ολυμπιακό

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος αναμενόταν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για να φανεί και πως θα είναι ο Ολυμπιακός μετά τη χειμερινή διακοπή. Το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο ήταν ένα δείγμα για την ομάδα του Πειραιά, όμως το πρωτάθλημα είναι αυτό που «καίει».

Ο Ολυμπιακός με αυτό που έκανε στα Γιάννενα μόνο εκνευρισμό μπορεί να προκαλέσει και τον έχει προκαλέσει σε όλους. Μετά από καιρό είδαμε στο πρώτο ημίχρονο να παίζει με τη μπάλα κάτω και οι γιόμες να έχουν… αποβληθεί από το παιχνίδι των Πειραιωτών. Είδαμε μία ομάδα που επιθετικά τουλάχιστον είχε καλή εικόνα.

Εμφανίστηκε ξανά ένας Φορτούνης εξαιρετικός που πέτυχε δύο γκολ και είχε πολύ καλή συμπεριφορά στο γήπεδο. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μαζί με τον Ελ Αραμπί έκαναν ό,τι ήθελαν στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης και δικαίως η ομάδα του Πειραιά ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0.

Στην επανάληψη είδαμε ξανά τον Ολυμπιακό που γνωρίσαμε από το ξεκίνημα αυτής της σεζόν. Μία ομάδα που ήταν αλλού γι’ αλλού, μία ομάδα χωρίς νεύρο και ποδοσφαιρικό εγωισμό. Ο Ολυμπιακός δεν βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο και έδειχνε να έχει σβήσει τις μηχανές.

Μπορεί να δεχτούμε ότι συμβαίνουν αυτά όταν το ματς είναι στο 0-2 και αισθάνεσαι πως έχεις το παιχνίδι στον έλεγχο σου. Γι’ αυτό το χειρότερο είναι άλλο για τον Ολυμπιακό. Στο 63’ ο ΠΑΣ έχει δοκάρι και οι παίκτες του Μίτσελ δεν βγάζουν καμία αντίδραση στο γήπεδο. Έτσι στο 65’ και με τον βαθύ ύπνο να συνεχίζεται η ομάδα της Ηπείρου μείωσε σε 2-1. Ούτε εκεί έβγαλε αντίδραση ο Ολυμπιακός και στο 76’ έγινε το 2-2.

Εκεί περιμένεις ότι θα φάνε σίδερα για να πετύχουν το τρίτο γκολ. Καμία αντίδραση δεν είχε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά συνέχισε με την ίδια απάθεια με αποτέλεσμα κάπως έτσι να χάσει βαθμούς και να μουτζουρώσει την καλή εικόνα του πρώτου μέρους. Και λήθαργο δεν είχαν πέσει μόνο οι παίκτες, αλλά και ο Μίτσελ.