Στάικος: «Να χτίσουμε πάνω σε αυτήν την εικόνα»

Ψυχολογική ένεση χαρακτήρισε τον βαθμό απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Θανάσης Στάικος. 

Στάικος: «Να χτίσουμε πάνω σε αυτήν την εικόνα»

Χαρούμενος για την εικόνα της ομάδας του αλλά και το αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ, Θανάσης Στάικος.

Ο κόουτς της ομάδας των Ιωαννίνων, ξεκαθάρισε πως πρέπει να χτίσουν πάνω σε αυτήν την εμφάνιση ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενίσχυσης:

«Ο Ολυμπιακός χωρίς φάσεις και με την ποιότητά του ήταν μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο ορθολογικοί, βρήκαμε ευκαιρίες και δικαιούμασταν να γυρίσουμε το ματς. Είμαστε χαρούμενοι που γυρίσαμε το ματς και συνεχίζουμε γιατί έχουμε πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά μας.

Είναι μία ψυχολογική τόνωση, είναι ένας σημαντικός βαθμός, αλλά περισσότερο είδαμε μία βελτίωση της ομάδας. Ήταν πιο συμπαγής και με καλύτερες αποστάσεις. Είχαμε κατοχή, δημιουργήσαμε και απειλήσαμε. Θέλει δουλειά και προσοχή. Να χτίσουμε πάνω σε αυτή την εικόνα για να μην κινδυνεύσουμε στο πρωτάθλημα.

Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ήμασταν καλοί σε συγκεκριμένα κομμάτια. Ηταν πρωτόγνωρο να διακόπτεται το πρωτάθλημα, αλλά εμάς μας βοήθησε. Σιγά-σιγά θα χτίσουμε πάνω σε αυτή την εικόνα. Όλοι μαζί θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό και θα έρθουν και οι προσθήκες».

Όσο για τις αλλαγές που ήθελε να κάνει και οι παίκτες που θα έβγαιναν, βρήκαν δίχτυα σημείωσε: «Ήταν να βγάλουμε τον Παμλίδη και τον Λιάσο, αλλά σκόραραν! Ήταν τυχαίο το γεγονός, αλλά παιδιά όπως ο Λιάσος, ο Πήλιος και ο Σούλης, δείχνουν ένα ωραίο πρόσωπο παίζοντας τώρα στη μεγάλη κατηγορία. Με αυτά τα παιδιά θα χτίσουμε για τη συνέχεα.