Φαν Βέερτ: «Περίμενα καιρό αυτή την ευκαιρία, αξίζουν εύσημα στον Μάνταλο για την ασίστ»

Ο Τομ Φαν Βέερτ δήλωσε ότι περίμενε για αρκετό καιρό αυτή την ευκαιρία για να μπει και να σκοράρει στις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Λαμία όπου σκόραρε δύο γκολ, ενώ ευχαρίστησε τον Πέτρο Μάνταλο για την ασίστ που του έδωσε.

Φαν Βέερτ: «Περίμενα καιρό αυτή την ευκαιρία, αξίζουν εύσημα στον Μάνταλο για την ασίστ»

Ο Τομ Φαν Βερτ πέρασε ως αλλαγή στο ματς της ΑΕΚ με την Λαμία και σκόραρε δύο φορές. Με το πέρας της αναμέτρησης εμφανίστηκε ευχαριστημένος τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι περίμενε για αρκετό και αυτή την ευκαιρία, καθώς απουσίαζε λόγω τραυματισμού, ενώ ευχαρίστησε τον Μάνταλο για την ασίστ στο πρώτο γκολ.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Τομ Φαν Βερτ στην COSMOTE TV:

«Ένιωσα πολύ ωραία. Περίμενα αυτή την ευκαιρία, ήμουν για πολλούς μήνες στην κερκίδα και σε κάθε παιχνίδι που έβλεπα ήθελα και περισσότερο να παίξω. Μπόρεσα να παίξω, να σκοράρω και να κερδίσει η ομάδα, οπότε ήταν μια πολύ ωραία βραδιά για μένα».

Για το πρώτο γκολ που πέτυχε αφού μπήκε στο γήπεδο μετά από πέντε λεπτά: «Δεν είναι μόνο ότι μπήκα και σκόραρα. Πήρα μια καταπληκτική σέντρα από τον Μάνταλο, δεν μπορώ να σκοράρω αν δεν πάρω μια τόσο καλή πάσα από συμπαίκτη μου. Οπότε του αξίζουν τα εύσημα για την ασίστ».

Για το δεύτερο τέρμα του και αν ήταν πιο δύσκολο: «Ναι, ήταν πιο δύσκολο, γιατί ο αμυντικός μπορούσε να την διεκδικήσει, ενώ στο πρώτο γκολ η μπάλα ήρθε ακριβώς στο κεφάλι μου και μπόρεσα να τη σπρώξω στα δίχτυα».