Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 0-0: «Άσφαιροι» στο «Θ. Κολοκοτρώνης»

Σε ένα ματς που αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, Αστέρας Τρίπολης και Βόλος έμειναν στο ισόπαλο 0-0 για τη 14η αγωνιστική της Super League.

Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 0-0: «Άσφαιροι» στο «Θ. Κολοκοτρώνης»

Ένα από τα πιο «γεμάτα» 0-0 στο φετινό πρωτάθλημα είδαμε το απόγευμα της Τετάρτης στο χορτάρι του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Βόλο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά, διεκδίκησαν τη νίκη, όμως αρκέστηκαν στην ισοπαλία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά με το δοκάρι του Μπενίτο μόλις στο 2ο λεπτό, όμως μετά το 20λεπτο οι Βολιώτες ισορρόπησαν και άρχισαν να απειλούν με τη σειρά τους την αρκαδική εστία.

Παρόμοια εικόνα και στην επανάληψη, με τις δυο ομάδες να επιτίθενται εκατέρωθεν, όμως η μπάλα δεν κατέληξε ποτέ στα δίχτυα. Το αποτέλεσμα ευνοεί σαφώς τους φιλοξενούμενους, δεδομένου ότι οι Αρκάδες είναι πολύ πιο πίσω βαθμολογικά και δεν απέχουν όσο θα ήθελαν από τις επικίνδυνες θέσεις...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΒΟΛΟΣ 0-0

Σκόρερ: -

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες κάρτες: 35’ Ζουκάνοβιτς, 39’ Ιγκλέσιας – 58’ Μεταξάς, 90’+1’ Εσκοβάλ

Κόκκινες κάρτες: –

Οι συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος – Καρμόνα Καστάνιο Τζουκάνοβιτς Τασουλής – Ιγκλέσιας Μουνάφο Κρέσπι (65’ Μπαράλες) Σίτο (65’ Γκαρντάβσκι) – Τιλίκα (87’ Μπερτόλιο) Μπενίτο (46’ Μπαρτόλο).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Ουές Σιέλης Εσκοβάλ Άλχο – Μεταξάς (67’ Πίρινεν) Μπαριέντος – Μεσκίδα (79’ Ματίγια) Νοκέρ (72’ Κούτσιας) Ντέλετιτς – Οζέγκοβιτς.