ΑΕΚ: Ανθοδέσμη από τους οργανωμένους στον Αλμέιδα για τα γενέθλια του!

Οι οργανωμένοι της «Original» πρόσφεραν μια ανθοδέσμη στον Ματίας Αλμέιδα κατά την άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για να του ευχηθούν για τα 49α γενέθλια του που γιορτάζει σήμερα (21/12).

ΑΕΚ: Ανθοδέσμη από τους οργανωμένους στον Αλμέιδα για τα γενέθλια του!

Στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας (μεταξύ άλλων...) θα γιορτάσει τα 49α γενέθλια του ο Ματίας Αλμέιδα, λόγω της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Λαμία για την 14η αγωνιστική της Super League, αλλά οι φίλοι της «Ένωσης» φρόντισαν να τον κάνουν να νιώσει σαν το... σπίτι του!

Έτσι οι οργανωμένοι της «Original 21» προχώρησαν σε μια αξιοσημείωτη κίνηση καθώς του πρόσφεραν μια ανθοδέσμη, κατά την άφιξη της αποστολής στο γήπεδο, μαζί με μια κάρτα με τις θερμότερες ευχές και το μήνυμα που ξεχώριζε να είναι, να μείνει για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ!

Ο Αργεντινός τεχνικός αιφνιδιάστηκε ευχάριστα από την συγκεκριμένη χειρονομία τους και χάρηκε ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να θελήσει να τους μεταφερθεί, το «ευχαριστώ» και η ευγνωμοσύνη του.

Mάλιστα πριν την έναρξη του αγώνα από τα μεγάφωνα υπήρξε και μήνυμα της διοίκησης προς τον Αργεντινό τεχνικό.

Εκτός από το «Χρόνια Πολλά» (ισπανιστί) ακούστηκε η λέξη «Μαζί» δείγμα της πρόθεσης για συμπόρευση με τον εορτάζοντα τεχνικό!