Κουέστα: «Ο Άρης να μπει με νοοτροπία νικητή»

Δηλώσεις για την αναμέτρηση με το Λεβαδειακό έκανε ο αρχηγός του Άρη, Χιλιάν Κουέστα.

Κουέστα: «Ο Άρης να μπει με νοοτροπία νικητή»

Ο Άρης αντιμετωπίζει το Λεβαδειακό εκτός έδρας για τη 14η αγωνιστική της Super League και ο Κουέστα έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova για την αποψινή αναμέτρηση (21/12, 3:00μμ).

Ο τερματοφύλακας του Άρη δήλωσε πως ο Λεβαδειακός δεν είναι εύκολη ομάδα και πως ο Άρης πρέπει να μπει στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό με ένταση και τη νοοτροπία του νικητή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πόσο έτοιμος είναι ο Άρης για την επανάκαμψη του στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος: «Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι! Έχουμε κάνει ένα μήνα προετοιμασίας σε όλα τα επίπεδα. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα δύσκολη. Ήδη, στο παιχνίδι Κυπέλλου μας απέδειξαν ότι μπορούν να μας δυσκολέψουν. Σίγουρα δεν τους αξίζει να βρίσκονται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Οπωσδήποτε, πρέπει να μπούμε με μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι αυτό, για να μπορέσουμε να πάρουμε ξανά τη νίκη, όπως κάναμε τελικά στον αγώνα Κυπέλλου».

Για το πόση ώθηση έδωσε στον Άρη το γεγονός ότι στα τελευταία πέντε παιχνίδια (μαζί με αυτό του Κυπέλλου) είναι αήττητος, ότι στα τελευταία τρία έχει πάρει νίκες και ειδικά στα δύο τελευταία του πρωταθλήματος πέτυχε εννιά γκολ συνολικά, χωρίς να δεχτεί κάποιο: «Οπωσδήποτε όλα αυτά μας έχουν δώσει μεγάλη ώθηση! Δουλεύουμε πολύ και κάθε φορά προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού μας και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο».

Για το αν είναι και πάλι στόχος στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, να κρατήσει ο Άρης το μηδέν στην άμυνα: «Ασφαλώς και είναι στόχος, όμως, πρώτος στόχος είναι η νίκη!»

Για το πόσο ρόλο θα παίξει στο σημερινό παιχνίδι, ότι ο Λεβαδειακός είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και θέλει πολύ τους βαθμούς της νίκης: «Σίγουρα θα παίξει ρόλο! Έτσι κι αλλιώς, ο Λεβαδειακός μας έδειξε και στο παιχνίδι Κυπέλλου ότι είναι μια ομάδα, που δύσκολα μπορεί να τη νικήσει κάποιος, παρότι είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Μόνος τρόπος, λοιπόν, να νικήσουμε είναι να μπούμε με πολύ μεγαλύτερη ένταση στο αυριανό ματς, σε σχέση με αυτό του Κυπέλλου».

Κι όσο για τι πρέπει αγωνιστικά να κάνει ο Άρης για να φτάσει στη νίκη, τόνισε ο αρχηγός της ομάδας: «Αρχικά, πρέπει να είμαστε συμπαγείς σε όλες τις γραμμές μας. Επιπλέον, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις αντεπιθέσεις τους από ό,τι στο μεταξύ μας παιχνίδι Κυπέλλου. Και οπωσδήποτε να προσέξουμε πολύ στις στημένες φάσεις. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι από το πρώτο λεπτό να μπούμε με τη νοοτροπία του νικητή! Να μπούμε από το πρώτο λεπτό για να νικήσουμε».