Ολυμπιακός: Ο Ιν Μπομ φωνάζει παρών για ενδεκάδα, ο Μίτσελ το σκέφτεται και ο Κασάμι περιμένει!

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ έδειξε έμπρακτα στον Μίτσελ ότι μπορεί να βοηθήσει ακόμη και βασικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (21/12, 20.00) και πλέον βρισκόμαστε εν αναμονή των αποφάσεων του Ισπανού για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο Ιν Μπομ φωνάζει παρών για ενδεκάδα, ο Μίτσελ το σκέφτεται και ο Κασάμι περιμένει!

Απ’ όλα όσα έχει δοκιμάσει ο Μίτσελ στις τελευταίες προπονήσεις, μετά από καιρό αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και να κάτσει στον πάγκο ο Σεντρίκ Μπακαμπού στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (21/12, 20.00).

Από εκεί και πέρα, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον η απόφαση του Μίτσελ για τον παρτενέρ του Εμβιλά. Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ έδειξε στον προπονητή του μέσω των προπονήσεων στον Ρέντη, ότι μπορεί να βοηθήσει από την αρχή, μολονότι έχει κάνει μόλις τρεις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Μίτσελ να τρίβει τα χέρια του και να το σκέφτεται πλέον για το αν θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Νοτιοκορεάτη παρότι προέρχεται από σχεδόν δύο εβδομάδες... μουντιαλικής άδειας.

Στην τελευταία προπόνηση τον είχε συνεχώς με τους «βασικούς», αλλά η οριστική απόφαση θα παρθεί λίγη ώρα πριν από τη σέντρα.

Ο μεν Παϊτίμ Κασάμι από την πλευρά του περιμένει τις αποφάσεις του Ισπανού. Αν δεν ξεκινήσει ο Ιν Μπομ, τότε ο Ελβετός θα είναι εκείνος που θα πάρει τη θέση του και θα περάσει στο πλευρό του Εμβιλά, όπως συνέβη με τον Ατρόμητο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αριστερό άκρο της άμυνας; Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έχει το σαφέστατο προβάδισμα έναντι του Μαρσέλο. Μπορεί ο Βραζιλιάνος να πέτυχε δύο γκολάρες με τον Ατρόμητο, όμως, το πρόβλημα που προέκυψε στο πρώτο μέρος με τις επιστροφές του στην άμυνα, ήταν λογικό να βάλει σε σκέχεης τον Ισπανό τεχνικό.