Ολυμπιακός: Δεν αρκεί το απίστευτο σερί

Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στην περιφέρεια για 34 αγώνες, θέλει να το συνεχίσει στα Γιάννινα, αλλά είναι απαραίτητο μόνο με νίκη. 

Ολυμπιακός: Δεν αρκεί το απίστευτο σερί

Από την ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ με 1-0 (21/10/2018) την... πρώτη σεζόν του Πέδρο Μαρτίνς έχει να χάσει ο Ολυμπιακός σε αγώνα πρωταθλήματος στην ελληνική περιφέρεια. Έχει συμπληρώσει 34 ματς σε όλα αυτά τα χρόνια κυρίως με τον Πορτογάλο στον πάγκο, αλλά και με τους Ισπανούς καθώς ο Κορμπεράν δεν έχασε και ο Μίτσελ έχει μόνο νίκες σε ματς εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Αυτό το σερί καλείται πάση θυσία να υπερασπιστεί η πειραϊκή ομάδα στο παιχνίδι της Τετάρτης (21/12) στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, μόνο που φυσικά δεν αρκεί το αήττητο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει για να ξεκινήσει έτσι όπως ακριβώς απαιτείται την επιχείρηση αντεπίθεση. Σε μία έδρα που δεν περνούν εύκολα οι «ερυθρόλευκοι», ενώ πέρυσι είχαν νικήσει με 2-1 με το γκολ του Ελ Αραμπί προς το τέλος.

Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι φέτος έχει συνήθως νίκες σε τέτοιου είδους παιχνίδια, εκτός από το 0-0 της δεύτερης αγωνιστικής στην Τρίπολη με τον Αστέρα πριν από τη νέα αλλαγή προπονητή. Στη συνέχεια νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ στο ντεμπούτο του Μίτσελ, 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και 1-0 τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία.

Πάει για το «35 στα 35» δηλαδή στα Γιάννενα, αλλά στην πραγματικότητα για το τέταρτο σερί τρίποντο με τον Μίτσελ στην επαρχία.