Και η σκυτάλη στην Super League!

To Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στα γήπεδα του Κατάρ έφτασε στο τέλος του, την ίδια ώρα που η επανέναρξη της Super League είναι προ των πυλών και οι φίλαθλοι περιμένουν να ξανά φορέσουν τις μπλούζες με τα χρώματα της ομάδας τους!

Και η σκυτάλη στην Super League!

Ένα από τα πιο συναρπαστικά και πολυσυζητημένα Παγκόσμια Κύπελλα έφτασε στο τέλος του, με το φινάλε του να αφήνει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς φιλάθλους εντυπωσιασμένους.

Αυτό το εντυπωσιακό ταξίδι, διάρκειας 28 ημερών, στα γήπεδα του Κατάρ θα είναι αξιομνημόνευτο για πάρα πολλούς λόγους. Ο κατά πολλούς καλύτερος τελικός όλων των εποχών, το επιτυχημένο τέλος ενός κύκλου στην καριέρα του Λιονέλ Μέσι, η εξαιρετική πορεία των Κροατία και Μαρόκο είναι αυτά που σίγουρα θα μείνουν στην μνήμη των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων.

Από την άλλη μεριά, θα θυμόμαστε για πάντα και στην σκοτεινή μεριά της συγκεκριμένης διοργάνωσης, που δεν είναι άλλη από τα χιλιάδες θύματα, που θυσιάστηκαν στο βωμό του κέρδους. Γιατί ο μόνος λόγος που διοργανώθηκε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο στο "μη ποδοσφαιρικό" Κατάρ είναι το κέρδος.

Το ερώτημα όμως που διχάζει περισσότερο το ποδοσφαιρικό κοινό είναι το εξής... Βοήθησε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο διεξήχθη χειμώνα αντί για καλοκαίρι; Και φυσικά δεν υπάρχει απάντηση καθώς οι γνώμες διίστανται, όμως ένα είναι σίγουρο και κοινά αποδεκτό. Το πόσο μας έλειψαν τα Σαββατοκύριακα που αγωνίζεται η ομάδα μας!

Η επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ είναι προ των πυλών και πλέον μπορούμε να το παραδεχθούμε. Πέρα από την εθνική ομάδα που υποστήριζε ο καθένας, ρίχναμε κλεφτές ή και όχι ματιές στους παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα μας.

Δεν νομίζω να υπήρξε Ολυμπιακός που δεν του έτρεχαν τα σάλια να ξαναδεί με την ερυθρόλευκη αυτόν τον ακούραστο μαχητή που ονομάζεται Χουάγκ, επειδή είχε εντυπωσιαστεί με τις φοβερές εμφανίσεις του με την Νότια Κορέα.

Δεν υπήρξε ΑΕΚτζης που να μην ήθελε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Κροατία των Λιβάγια και Βίντα, ΠΑΟΚτζης που να μην "γούσταρε" τις εμφανίσεις του Ζίβκοβιτς και ούτω καθεξής.

37 ημέρες μετά το τελευταίο παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ, οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι περιμένουν την αντεπίθεση της ομάδας τους στο δεύτερο μισό της σεζόν και στα play-offs.

Οι πράσινοι μέτραγαν μέχρι και τις ώρες για να ξαναδούν την ομάδα τους να αγωνίζεται και να παλεύει για την επιστροφή στα πρωταθλήματα, έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια.

Οι κιτρινόμαυροι περιμένουν πως και πως να ξανά πατήσουν στην OPAP Arena και να θαυμάσουν το τρομερό σύνολο του Ματίας Αλμέιδα.

Και γενικά όπως και να το κάνουμε τρομερή η Αργεντινή, η Γαλλία και η Αγγλία, αλλά το αίσθημα της πραγματικής αγάπης "ξυπνάει" μόνο όταν παίζει η ομάδα που αγαπήσαμε από μικρά παιδια.

Πολύ καλοί οι Μόντριτς, Μέσι, Ζιρού και Εμπαπέ, αλλά μας έλειψε να βλέπουμε τους Γκατσίνοβιτς, Χάμες Ροντρίγκες, Ρουμπέν Πέρεθ και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο λοιπόν δίνει την σκυτάλη στην Σούπερ Λιγκ και εμείς καθόμαστε αναπαυτικά να απολαύσουμε το δεύτερο μισό μιας από τις καλύτερες σεζόν που έχουμε δει ποτέ!