Άρης: Ενδιαφέρον της Ανζέ για Πάλμα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού, η Ανζέ εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Λούις Πάλμα από τον Άρη.

Άρης: Ενδιαφέρον της Ανζέ για Πάλμα

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζεται στη Super League 1 και έκανε καλό πρώτο γύρο είναι ο Λούις Πάλμα του Άρη με αποτέλεσμα να έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, αφού υπάρχουν σύλλογοι από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν διαπραγματεύονται καμία πρόταση κάτω από τα 3,5 - 4 εκατομμύρια ευρώ για τον Ονδουριανό. Πρόσφατα αναπτύχθηκε μία φημολογία για ενδιαφέρον της Άντερλεχτ, η οποία ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται καθώς δεν έφτασε ποτέ πρόταση στην ΠΑΕ, ενώ στις αρχές της σεζόν ομάδα του MLS και η Ντιναμό Κιέβου είχαν χτυπήσει την πόρτα του Άρη για τον Πάλμα αλλά η απάντηση ήταν αρνητική.

Τώρα, έρχεται ένα σενάριο από την Ονδούρα για τον 22χρονο το οποίο αναφέρει ότι: «Η Ανζέ της Γαλλίας θα ενδιαφερόταν να έχει τις υπηρεσίες του Λούις Πάλμα. Η ομάδα της Ligue 1 είναι τελευταία στη βαθμολογία, οπότε επιδιώκει να ενισχύσει την ομάδα της στη χειμερινή αγορά για να τη σώσει από τον υποβιβασμό».

Αν είναι υπαρκτό ή απλά φημολογία θα φανεί στο προσεχές διάστημα, αλλά και πάλι για να μπει ο Άρης σε διαδικασία συζήτησης για τον Πάλμα πρέπει αφενός να δεχτεί πρόταση και αφετέρου αυτή να ικανοποιεί την ΠΑΕ οικονομικά. Για την ώρα, πάντως, πρόκειται απλά για ένα σενάριο από την Ονδούρα.