ΠΑΕ Ιωνικός: «Ελπίζουμε πως δεν θα βιώσουμε ξανά άδικες προς την ομάδα μας διαιτησίες»

Η ΠΑΕ Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση και προσκαλεί τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στίβεν Μπένετ να παρακολουθήσει από κοντά το ματς με τον Παναθηναϊκό. 

ΠΑΕ Ιωνικός: «Ελπίζουμε πως δεν θα βιώσουμε ξανά άδικες προς την ομάδα μας διαιτησίες»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός

«Η ΠΑΕ Ιωνικός προσκαλεί τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στίβεν Μπένετ, στο γήπεδο της Νεάπολης την ερχόμενη Τετάρτη (21/12) για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Θεωρούμε πως η παρουσία του κυρίου Μπένετ θα βοηθήσει και τον ίδιο ώστε να αξιολογήσει διά ζώσης τον διαιτητή της αναμέτρησης στο κατά τη γνώμη μας σημαντικότερο παιχνίδι της επανέναρξης της Super League.

Ο Ιωνικός δεν ζήτησε ποτέ το παραμικρό, παρά μόνο το 50%-50% σε κάθε αγώνα και η αντιμετώπιση κάθε διαιτητή πρέπει να είναι δίκαιη προς όλες τις ομάδες.

Ελπίζουμε πως δεν θα βιώσουμε ξανά άδικες προς την ομάδα μας διαιτησίες ως το φινάλε του πρωταθλήματος. Όπως αυτή της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Λεβαδειακό όπου οι κύριοι Ζαμπαλάς (πρώτος διαιτητής), Κουμπαράκης (VAR) μας αρνήθηκαν ένα ξεκάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Μάντζη. Όπως και στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στην Τρίπολη όπου ο Περράκης (σσ. ο οποίος ήταν τέταρτος διαιτητής απέναντι στον Λεβαδειακό, απλώς το αναφέρουμε) για ένα ακόμη παιχνίδι πήρε τη θέση του… βοηθού διαιτητή και «εφηύρε» οφσάιντ σε φάση που υπήρξε καταφανέστατο πέναλτι.

Ο κύριος Περράκης ο οποίος έχει αδικήσει συστηματικά την ομάδα μας και δεν τιμωρήθηκε τελικά από την ΚΕΔ, αφού ορίστηκε εκ νέου σε ματς της 14ης αγωνιστικής (VAR στο Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ).

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος ευχόμαστε πως θα φέρει δίκαιες διαιτησίες προς την ομάδα μας, ώστε να μας επιτραπεί να πάρουμε αυτό που αξίζουμε μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου».