Παναθηναϊκός: Παλάσιος και Κώτσιρας οι επόμενοι για ανανέωση

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη "δέσει" απ' την περασμένη Παρασκευή (16/12) με νέα συμβόλαια έως το 2025 τους Ρουμπέν Πέρεθ και Μπαρτ Σένκεφελντ, είναι σε προχωρημένο κύκλο επαφών με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, περιμένει την επιστροφή του Αϊτόρ απ' τη Βαρκελώνη στις αρχές Ιανουαρίου για τις τελικές συζητήσεις τους και προγραμματίζει επέκταση συνεργασίας και με τον Φώτη Ιωαννίδη, παρότι ο τελευταίος "δεσμεύεται" έως το 2024.

Παναθηναϊκός: Παλάσιος και Κώτσιρας οι επόμενοι για ανανέωση

Μόλις ολοκληρωθεί λοιπόν αυτός ο πρώτος κύκλος ανανεώσεων, οι "πράσινοι" σκοπεύουν να κινηθούν αντίστοιχα και με άλλα δύο βασικά στελέχη της ομάδας, τους Σεμπαστιάν Παλάσιος και Γιάννη Κώτσιρα. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι διατεθειμένοι να καλέσουν και τους δύο μέσα στην άνοιξη, για να συζητήσουν τις πρόωρες ανανεώσεις και στα δικά τους συμβόλαια, μολονότι δεν λήγουν άμεσα, αλλά το καλοκαίρι του 2024.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο τη "βάση" και τον "κορμό" της ομάδας για τα επόμενα χρόνια, ούτως ώστε να υπάρξει μία πολυετής συνέχεια και μία σταθερότητα σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Και να απαιτούνται πλέον σε κάθε μεταγραφική περίοδο ελάχιστες προσθαφαιρέσεις.

Σ' αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι Παλάσιος και Κώτσιρας, με τους "πράσινους" να επιθυμούν την παραμονή τους στην ομάδα έως το καλοκαίρι του 2026 και να βάζουν στην "ατζέντα" τους και στις δικές τους υποθέσεις προκειμένου να τις "κλείσουν" (ει δυνατόν) πριν από την ολοκλήρωση της εφετινής χρονιάς.

πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ