Ολυμπιακός: Αν δεν φύγει ο Σισέ, θα είναι έκπληξη

Μόνο με... θαύμα δεν θα αποχωρήσει τον χειμώνα ο Παπέ Σισέ από τον Ολυμπιακό. Ακόμη και ως δανεικός μπορεί να φύγει τον Ιανουάριο.

Ολυμπιακός: Αν δεν φύγει ο Σισέ, θα είναι έκπληξη

Το όνομα του Παπέ Σισέ ακούγεται πλέον ολοένα και πιο έντονα σε κύκλους μάνατζερ ότι θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν παραμείνει στον Ολυμπιακό έως το τέλος της σεζόν.

Ο μάνατζέρ του έχει βγει στην αγορά για να «διαφημίσει» τον πελάτη του. Η κατάκτηση του Κόπα Άφρικα με τη φανέλα της Σενεγαλής και η παρουσία του στο Μουντιάλ του Κατάρ συν φυσικά όλα όσα έχει πετύχει με τον Ολυμπιακό, είναι η καλύτερη «διαφήμιση».

Υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι ο Σισέ δεν είναι δεδομένο ότι θα φύγει τον Ιανουάριο. Επαναλαμβάνουμε, ότι η εκτίμηση που υπάρχει σε μανατζερικούς κύκλους είναι ότι η έκπληξη θα είναι αν δεν φύγει.

Άλλωστε, ο Σενεγαλέζος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μίτσελ. Οι δε δηλώσεις του Ιταλού μάνατζερ Φεντερίκο Παστορέλο που έκανε αναφορικά με το μέλλον του Σισέ, ότι «αν δεν φύγει τώρα, θα φύγει σίγουρα το καλοκαίρι», ουσιαστικά περιγράφουν την κατάσταση που επικρατεί. Είναι σαν να λέει ότι ο παίκτης όχι μόνο δεν έχει μέλλον, αλλά ούτε και παρόν στο λιμάνι.
Ας έχουμε κατά νου ότι μπορεί να «σκάσει» πρόταση ξανά από ομάδα που είχε ενδιαφερθεί στο παρελθόν. Η Τορίνο είχε ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωσή του. Την Δευτέρα (19/12) οι Άγγλοι θυμήθηκαν το προ ετών «φλερτ» με τις Νιούκαστλ και Έβερτον.

Ο ατζέντης του Σισέ θα «χτυπήσει» αρκετές πόρτες, γιατί είναι αποφασισμένος να φέρει πρόταση ώστε να αποχωρήσει τώρα και όχι μετά από έξι μήνες. Ακόμα κι αν δεν έρθει μία ενδιαφέρουσα προσφορά για πώληση του παίκτη, τότε θα επιδιώξει να φέρει μία πρόταση που θα αφορά εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Σαν να δίνεται λοιπόν μία εντύπωση ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ο Σισέ θα ετοιμάσει βαλίτσες για άλλες πολιτείες τον Ιανουάριο.