Ο Ολυμπιακός μετά την Εστεπόνα και η προσθήκη του Ιν Μπομ

Ο Μίτσελ προσπάθησε τις δέκα ημέρες στην Εστεπόνα να αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού και περιμένει πως με τον Ιν Μπομ τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο διαφορετικά.

Ο Ολυμπιακός μετά την Εστεπόνα και η προσθήκη του Ιν Μπομ

Μετά την προετοιμασία στην Εστεπόνα ο Ολυμπιακός παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Τουλάχιστον από τη μέση και μπροστά η ομάδα του Πειραιά είναι βελτιωμένη. Παράγει φάσεις και παίζει ένα πιο σωστό ποδόσφαιρο απ' ότι μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα σε αυτή την περίεργη σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ μετά το δεκαήμερο που πέρασαν στη νότια Ισπανία βγάζουν κάποιους αυτοματισμούς στο γήπεδο. Προσπαθούν να παίξουν με τη μπάλα κάτω, να παίξουν κάθετα και να είναι κυρίαρχοι στο γήπεδο. Θα είναι παράλογος όποιος περιμένει όλα αυτά να τα δει να έχουν μεγάλη διάρκεια. Θα υπάρχουν, όμως, διαστήματα μέσα στα ματς, όπως με τον Ατρόμητο, που ο Ολυμπιακός θα βγάζει κάτι ωραίο.

Μέχρι τώρα, όμως, δεν έχουμε δει αυτή την ομάδα που έφτιαξε ο Μίτσελ στην Εστεπόνα πως θα λειτουργεί με τον Ιν Μπομ στη μεσαία γραμμή. Ο Νοτιοκορεάτης ήταν πολύ σημαντικός για τους Πειραιώτες και ο Μίτσελ έχει σκοπό να τον περιμένει για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Ο Χουάνγκ αναμένεται να κάνει πιο γρήγορη τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, αφού φάνηκε με τον Ατρόμητο πως το δίδυμο Κασάμι-Εμβιλά είναι πιο αργό. Είναι βαριά κορμιά και οι δύο αν και πρόκειται για καλούς τεχνίτες που μπορούν να κάνουν τη δουλειά που θέλει ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός, ωστόσο, πιστεύει πως με τον Ιν Μπομ στην ενδεκάδα η εικόνα του Ολυμπιακού θα γίνει ακόμα καλύτερη. Θα βάλει πιο γρήγορη σκέψη, θα παίξει ακόμα πιο κάθετα και επιπλέον θα βοηθήσει και ανασταλτικά. Σίγουρα, πάντως με τον ποδοσφαιριστή που έλαμψε στο Κατάρ ο Ολυμπιακός θα είναι διαφορετικός.