Ολυμπιακός: Ο ατζέντης του Σισέ για το μέλλον του Σενεγαλέζου

Ο ατζέντης του Παπέ Σισέ, Φεντερίκο Παστορέλο μίλησε για το μέλλον του πελάτη του και για το ενδιαφέρον που υπάρχει από Αγγλία και Ιταλία.

Ολυμπιακός: Ο ατζέντης του Σισέ για το μέλλον του Σενεγαλέζου

Για το μέλλον του Παπέ Σισέ μίλησε ο μάνατζερ του, ο Φεντερίκο Παστορέλο. Ο ατζέντης του Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού μίλησε σε βρετανική ιστοσελίδα και τόνισε πως υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για τον πελάτη του.

Συγκεκριμένα ο Φεντερίκο Παστορέλο τόνισε πως για τον Σισέ υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Αγγλίας και της Ιταλίας. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2024 και με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ έχει ανεβάσει τις μετοχές του.

«Έχει παίξει σε ένα πολύ σημαντικό Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Είναι ένας αμυντικός που μπορώ να φανταστώ πολύ καλά στην Ιταλία

Είχαμε αρκετές καταστάσεις, ακόμη και μια συγκεκριμένη πρόταση από την Τορίνο την οποία απέρριψε ο Ολυμπιακός πέρυσι. Έχει παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει τη δική του συμβολή. Και το συμβόλαιό του πρόκειται να λήξει.

Αν δεν γίνει κάτι τον Ιανουάριο, κάτι που περιμένω, σίγουρα θα φύγει το καλοκαίρι. Οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού έχουν πέσει καθώς το συμβόλαιό του λήγει.

Είναι πολύ καλός παίκτης για να μην έχει ευκαιρία σε ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Όπως η Ιταλία, η Ισπανία ή η Αγγλία», ανέφερε ο ατζέντης του Παπέ Σισέ.